Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smoczyca zamkowa

Czy dziewczyna z bliznami na brzuchu może być seksowna?

Polecane posty

Gość smoczyca zamkowa

Chodzi o 4 blizny po operacjach, czy komuś może się to podobać?

Gość solorol
Może:) ja mam blizny po zapaleniu otrzewnej, które było 12 lat temu, a przez ten czas spotykałam się z paroma facetami, którzy nawet tego nie zauważali:P a od 4 lat jestem mężatką:)

Gość pink flojjjjjjddd
jak to czy może sie podobac ? przecież blizny na brzuchu NIE mogą sie podobac. co najwyżej może to partnerowi zupełnie nie przeszkac.

Gość vggjvvjvjj
po jakich operacjach masz te blizny?

Gość vggjvvjvjj
i dlaczego ta po lewej jest taka duża?

Gość Porządny wartościowy
mężczyzna jeśli Cię kocha to nie będzie zwracał aż takiej uwagi na te blizny

Gość jfdnfkdfnkjkns
Ja mam bardzo podobną bliznę ;] przez pierwsze 2 lata zakrywałam ją, bo było mi wstyd, ale "zaryzykowałam" i wyszłam na plaże w bikini. Jedni zerkneli, drudzy nie zwracali uwagi. Nie ma co się oszukiwać, pięknie to nie wygląda. Ja już ją zaakceptowałam. Odp na pytanie - może być seksowna :)

Gość ja tylko
dla mnie blizny zawsze były sexy , czy to u kobiety, czy faceta.

Gość zderrr
Ja mam zle zrosnieta blizne obok pepka długości 2 cm. Operacje mialam 6 lat temu i blizna mimo ze jest taka wypukla to jednak nie rzuca sie bardzo w oczy, zwlaszcza jak sie opale. czasem sama nawet zapominam ze ja mam. Moj facet od poczatku to zaakceptowal,caluje mnie tam nieraz:) i nie wstydze sie ja pokazywac na plazy,nawet o tym nie mysle...

Pewnie ze moze :) ja mam na udzie, nie odbiera mi to poczucia seksapilu :) rok temu potraktowalam ja seria kwasu migdalowego i stała sie niemal niewidoczna :)

Gość Zocha.
Ja mam dwie wielkie blizny i juz się przyzwyczaiłam. Mojemu mężowi wcale to nie przeszkadza:)

Gość Kamila

Ja myślałam, że mojej blizny na brzuchu nie będę w stanie usunąć. Chodziłam na konsultacje do wielu lekarzy, jednak dopiero w Magnopere poczułam zaufanie do dr Zielińskiej i to właśnie tam poddałam się zabiegowi laserowego usuwania blizny. Efekt był dla mnie sporym zaskoczeniem. Po serii zabiegów po bliźnie nie pozostał prawie żaden ślad. Bardzo polecam panią doktor, zdecydowanie warto się do niej wybrać.