Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość udamisie-musi!

Schudnę 17,5 kg na diecie Dukana, do końca roku będe szczupła!

Polecane posty

Gość udamisie-musi!

hej, Ważę 67,5 kg mam 21 lat i 173 wzrostu, wiele diet za sobą, a dzisiaj zaczełam Dukana, marzę o wadze 50 kg i osiągne to.! Prosze o wsparcie, porady i obecność!

jeju ale będziesz chudzinka..:) mam taki wzrost jak Ty, wagę tez ale jestem akurat w 8 miesiącu ciązy, także po ciązy tez dieta:) a tymczasem powodzenia!!

Gość udamisie-musi!
Dziękuję!!:):* do tego rolki i rower a co najważniejsze szkypovita i witaminy ! nie 87 to super czas teraz dla Ciebie :)

stosowałam kiedyś dukana i byłam zadowolona z efektów bo nie chodziłam glodna a chudłam. takze myślę, że dasz radę tym bardziej ,że dorzucasz sport do tego. Grunt,że masz pozytywne myslenie:) !

Gość udamisie-musi!
A ile schudłaś?:) Tak ja dorzucam rolki, rowers stacjonarny, rower i spacery + sporty wodne ale tego nie wliczam bo raz machne nogą i "postój" :) ale chce włączyć dużo ruchu żeby wyrzeźbić ciało. + rollmasaże na cellulit + kosmetyki na skórę + suplementy No musi się udać !! w styczniu wylatuje z moim chłopakiem na wyspy kanaryjskie na 5 rocznice :D:D i chce być piękna i seksowna:)

Gość udamisie-musi!
blackberry dziękuje a Tobie gratuluje spadków i życze dalszych !!:):)

Gość udamisie-musi!
Wykupiłąm już 5 rollmasaży będe na nie chodziła raz w tygodniu, dzisiaj moze pójdę z przyjaciółką na jogging "wprowadzający" :) zadzwonie i zapytam czy ma ochotę:)

Gość udamisie-musi!
blackberry - wszystko jest możliwe jeśli się bardzo chce! :)

udamisie-musi! dziękuje ale mi to kulawo idzie.... :o tobie również najlepszego i szybkiego spadku wagi :) rocznica na wyspach kanaryjskich - marzenie!!! :D:D:D

Gość udamisie-musi!
No marzenie marzenie:) długo na to zbieralismy ale udalo sie :) i nie chce wygladac tam zle a raczej czuc sie zle chce paradowac w skapym bikini i podawac mojemu ukochanemu drinki bez obawy ze zobaczy moj cellulit czy cos pomysli ! dosc tego!!:)

Gość udamisie-musi!
Przyjaciolka odpuszcza jogging - wiec biorę psy i z nimi !! co mi pozostalo :):) czytam o efektach i sa zdumiewajace ludzie chudna po 20 kg w 3 miesiace ja nie wiem czy bym chciala tak duzo - martwilaby mnie skora i rozstepy ale jestem pod wrazeniem samozaparcia .:)

w ciagu dwóch tygodniu 8 kg, wiec bylam zadowolona z efektów. no ale ja nie miałam zbytnio czasu na sport.

Gość udamisie-musi!
nie 87 a widzialas spadki w obwodach ?? ja gdbyym miala szczuply tylek i uda bym mogla wazyc nawet 60 ale jestem GRUSZKA i te obwody w dolnych partiach...uuu slabiutko

nie87 byłaś na dukanie? i tyle schudłas? boje się efektu jojo na dukanie:( obecnie jem zdrowo, 5 posiłków, dużo produktów białkowych jem

z ud mi zlecialo, ale nie duzo bo ja ogolnie masz szerokie uda i biodra. najwiecej niestety ucierpiały piersi;(( a z łydek i tylka bylam zadowolona!

Gość udamisie-musi!
mhm:(! ale to nic! schudniemy !! i będziemy miały piękne figury klepsydry !!:) ja serio w to wierze:D:)

Gość udamisie-musi!
ale teraz pewnie w czasie ciąży to nie mozesz narzekac:)) co?:) ja bym chciala uda tylek i lydki - ale bym byla szczesliwaaaa:)

po dukanie pilnowałam sie żeby efektu jojo nie było, poza tym wcale nie mialam chęci powracać do "normalnego" jedzenia. dukan daje efekty ale podobno nie każdy może stosować .

nie87 gratuluje! kiedy masz termin? :) udamisie-musi teraz przychorowałam zapalenie pecherza miałam i diete odpuściłam:( ale biorę się za siebie !!!:)

Gość udamisie-musi!
Ja też miałam zapalenie pęcherza !! musialam furaginem się leczyc ale juz oki -m wiec to nie bylo az takie grozne ale uciążliwe- wiesz o czym mowa! :) kurde fajnie, ze jesteście!!:)

przed ciażą ledwo miseczka B, wiecznie push-up a teraz miseczka D :)) tylko obawiam się ,że stracą jędrność po..no ale bedę sie potem martwić. Przed ciąża miałam bzika na punkcie swojej figury, diet, itp. Teraz myśle,że aż tak strasznie nie wyglądam, bo wszystko idzie w brzuszek w małego. więc nie mogę sie doczekać kiedy wezmę sie za siebie po porodzie:) Dziewczyny trzymam kciuki za te seksi figurki:)

a termin mam pod koniec września, 23 jak się terminowo małemu zechce wyjść:))

Gość udamisie-musi!
:) Wszystkie będziemy seksi!!:) oh już sie nie mogę doczekać , a na biust po porodzie najlepsze sa naprzemienne prysznice no i masowanie!!:) Jeszcze wieczorem zajżę Dzisiaj zjadłam 4 jajka - ale tylko 2 żółtka pół piersi z kurczaka z folii serek wiejski + 4 malutki korniszoy serek homogenizowany 0% tł + 2 łyżi otrąb wypiłam herbatę "stop kaloriom" - jakaś z szafy :D i 3 litry wody dobrowianka :)