Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość udamisie-musi!

Schudnę 17,5 kg na diecie Dukana, do końca roku będe szczupła!

Polecane posty

Gość udamisie-musi
Ale mam ochotę zgrzeszyć o jaaaa :( na cokolwiek pomocy !!!

udamisie- nie grzesz!!!! gratuluję spadku wagi, to i tak dużo więc głowa do góry i dalej śmigaj z dietką bo wyjazd marzeń już niedługo...;) niech Cię to motywuję... Ty i Twoje zgrabne opalone ciało w bikini...;))) no!!

Gość udamisie-musi
nie87 ale otacza mnie tyle smakołyków w pracy, zwariuje

bikini, podziw w oczach Twojego mężczyzny, zazdrość koleżanek... to jest najważniejsze!!! a słodkości ble... zęby psują;))

Gość mgd89
hej! Super Topik! Gratuluję Autorce spadku wagi! Nie 87 zdrowego dzidziusia! Chętnie się przyłącze do walki o super sylwetkę! Dzisiaj weszłam na wagę i zobaczyłam 57,2 kg, a przy moim wzroście 161 cm nie wyglada to za ciekawie. w prawdzie nie mam nadwagi, ale boczki mnie przerażają :( Więc powiedziałam sobie dość, dłużej być tak nie może. Już dawno chciałam spróbować Dukana. Zakupiłam książkę nawet:) i się za siebie biorę. Jestem już nawet po ćwiczeniach shape z Ewą Chodakowską. W prawdzie muszę robić sobie przerwy w trakcie ćwiczeń, ale przynajmniej dotrwałam do końca. Na śniadanie był jogurt naturalny + 2 łyżki otrębów, a teraz 0,5 l herbatki odchudzającej. Wypiję i zabieram się za kręcenie hula hopem z podwójnymi wypustkami :) Milego dnia i powodzenia!

Gość udamisie-musi
hej MGD86, cieszę się, że chcesz dołączyć:) nie87 no chodzi za mną strasznie, wiem co chce osiągnąć ale te wszystkie łakocie o rety. dzisiaj w domku zrobię sobie rybę z piekarnika z jakąś sałatką, albo w pieczarkach jeszcze nie wiem. Dzisiaj idę też poćwiczyć, bo tak obiecuje sobie i obiecuje a cos słabo to wychodzi, powem Wam, że od wczoraj pobolewa mnie podbrzusze... tak kłuje - sama nie wiem co o tym myślec .... Jakie plany na reszte dnia?:)

Gość mgd89
i już po kręceniu hula hop:) 15 min, wieczorkiem z pewnością jeszcze pokręce:) a wlaśnie jem obiad + 0,5 l zielonej herbaty. Zrobiłam sobie omlet owsiany :) jest całkiem smaczny, jak na moje umiejetności kulinarne. Uczę się gotować :) udamisie-musi! - może to jakaś kolka? Niestety za bardzo sie nie znam, ale gdyby ci dlugo nie przechodziło to najlepiej skontrolować to z lekarzem. A plany na resztę dnia, to małe, domowe spa, jeszcze jedna 15 minutowa rundka hula hop :) Na podwieczorek pewnie bedzie jajko na twardo/miękko, a na kolacje może jakiś jogurt/kefir naturalny :) A jak tam wasze plany i samopoczucie? i jak mija dzień?

Gość udamisie-musi
Na 17 jestem zarejestrowana do lekarza. Wyniki krwi mam dobre a od dwoch dni ten brzuch mi dolega, muszę to sprawdzić. Nie wiem czy nie przejdę na SB. jest bardzo podobna ale jednak mam non stop węglowodany i może nie będe taka zmęczona. Efekty nie są tak spektakularne chociaż w sumie Dukan też mnie nie zaskoczył pozytywnie, liczyłam na więcej :( ważę 64,6 a baardzo chciałabym do końca sierpnia no ew. pierwszej połowy września mnieć 60 lub nawet 5 z przodu :):) Na dukanie nie mam ochoty ćwiczyć a zawsze lubiłam sport, dzisiaj pogadam z lekarzem i zobaczymy. Moje plany praca do 15:) lekarz na 17..:( a potem z moim skarbem, który podobno ma mi wiele do opowiedzenia :) już się nie mogę doczekać, może na jakiś rower razem skoczymy :):)

Gość udamisie- musi
Przed chwila zobaczylam ex mojego faceta ! jaka ona jest chuda!!:( no rece opadaja..... eh muszę schudnąć!!! MUSZĘ I KONIEC!! ostatnia próba nie chcę stale myśleć o dietach, chce to zrobić teraz i poządnie!!

Gość udasie-musi
oby ten dzien sie jak najszybciej skonczyl!!

Gość mgd89
To jest niezła motywacja, prawda? Na pewno się Ci uda! Ja też podchodziłam kilka razy do diet i ćwiczeń, ale teraz po prostu wiem, że nie ma innego zakończenia, jak moja szczupła i zgrabna sylwetka. I wiem, że z Tobą będzie tak samo!

Gość SlowDownBaby
uważaj, ja na dukanie schudłam 23 kg ale wypadła mi też połowa włosów, no i heja.... dieta skuteczna, ale ze zdrowiem trzeba uważać. generalnie z nerkami nie miałam problemów, w sumie nauczylam sie DUUUŻO pić, ale włosy to do teraz wypadają mi garściami, dosłownie.

Gość mgd89
hmm posłuchaj sobie jakieś super muzyki, która Cię motywuje i daje takiego porządnego kopa do działania, potańcz troche:) nie myśl o byłej swojego faceta, nie jest Twoją rywalką, w koncu teraz on jest z Tobą :)

Gość mgd89
SlowDownBaby, a jak długo byłaś na tej diecie?

Gość mgd89
i w jakim dniu zauważyłaś, ze zaczeły wypadać Ci wieksze ilości włosów?

witam wszystkie odchudzające się i te dopingujące;)) jak tu się tłoczno zrobiło, super,że coraz Was więcej:)) mgd89- życzę wytrwałości, motywacji i do dzieła uda Ci sie:)) udamisie- nie ma to jak widok ex chlopaka..he he:) tym bardziej masz motywację! może to faktycznie tylko jakaś kolka ten brzuch? co powiedział lekarz? obyś sobie nie zaszkodziła tym dukanem, nie każdemu służy, mi akurat posłużył. blackberry- już myślałam,że "wymiękłaś".. ;)) ale tak się nie stało prawda? Ja dziś byłam na usg, mały rośnie jak szalony, już ponad 2 kg waży, więc lekarz zapowiedział,że kawał chłopa z niego będzie, niewykluczona cc;( ale zdrowy to najważniejsze! żartowałam sobie dziś z moim mężczyzną, że zaraz po porodzie biorę się za siebie, za dietke i że może już zbierać dla mnie na jakieś zabiegi pielęgnujące:) j a tymczasem poszalałam i zjadłam bajaderkę i serniczek od słynnej Pani Grycan;)) żadna rewelacja.

Gość udamisie-musi
Hej. Lekarz powiedział, że ta dieta jest szkodliwa i że obciążam organizm a na mój tryb życia - bardzo aktywny i stresujący to jest straszne rozwiązanie. Co do tej byłej powiem Wam, że jej widok nie zmotywował mnie ona jest taka malutka drobniutka poważnie sexi dziewczyna, a ja 173 cm potężna no sama nie wiem. Wchodzę dzisiaj na wagę z nadzieją, że dostane POWERA a tam 64,7 ! no tragedia. I jak tu wytrwać myślę intensywnie nad dietą SB może nie ma takich wyników rewelacyjnych ale w każdej fazie są węglowodany a mój organizm ich potrzebuje i te zdrowe tłuszcze dzisiaj się okaże czy to będzie mój pierwszy dzień I FAZY SB czy drugi dzien II fazy Dukana. A Wy jak tam kochane?:) Ja musiałam wstać tak wcześnie, żeby wyjść z psami moimi kochanymi ale chyba jeszcze się położe na trochę :) Miłego dnia i witam wszystkie dziewczyny które dołączyły i naszą zgubę:*:*

hej nie wymiękłam. pisze na 2 temacie też o dietach :) a do was zaglądam tylko że tamten topik nam upada mało kto na niego zagląda i nie wiele osób piszę. ważyłam się w sob waga pokazała tą samą wagę sprzed 2 tyg 67.5kg wczoraj miałam dzień warzywno owocowy, dziś wracam do zdrowego odżywiania :) u mnie dziś dziś na sniadanie owsianka 2 śniadanie pomarańcza lunch bułka z ziarnami wędlinka pomidor podwieczorek jogurt naturalny kolacja pierś z kurczaka z warzywami na parze. napisałąm do redakcji w tej sprawie, bo na inne strony wchodzę bez problemu a na forum kafe nie mogę. nie87 trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie :) chłopiec duży :) a po ciąży dołącz się do nas:) udamisie - lubię czytać twoje posty są bardzo pozytywne i optymistyczne :) a co do dukana to dla mnie ta dieta nie pasuje zupełnie. wolę zdrowo się odżywiać. pozdrawiam was i pędzę do pracy 🖐️

Gość udamisie-musi
Zmieniam diete ale o tym jak wroce ide na rower!!:) mimo ze pogoda nie dopisuje tak jakbym chciala :(

Udamisie - to jeśli lekarz Ci tak powiedział to lepiej przejść na inna dietę ważne są efekty końcowe, a nie to ile czas zajęło Ci zrzucenie kg. Ja dziś weszlam na wagę i się bardzo ucieszylam. 55,8kg! Czyli 1,4 kg mniej. Wiem ze to schodzi woda, ale miałam taki ładny płaski brzuszek rano ;)) jestem pełna optymizmu;)) Menu na dzisiaj to: 10.00 placek owsiany + 0.3l herbaty owocowej 12.00 kefir naturalny 14.00 gotowana pierś z kurczaka + 0.5l herbaty odchudzajacej 16.00 hmmm... Może 1 chlebek was + trochę tunczyka 18.00 herbata owocowa/ odchudzajaca Do tego ćwiczenia z Ewa i 30 min hula hop ;)) trzymam kciuki za was dziewczyny!! Buziaki i miłego dnia

Gość hghghg
na jaka diete zamieniąłs duakna?

witajcie dziewczyny:) udamisie- jeśli lekarz tak stwierdził to koniecznie zmieniaj dietę bo szkoda Twojego zdrowia. A jest tyle innych diet skutecznych,także napewno uda Ci się osiągnąc wymarzoną sylwetkę!:) tym bardziej jak piszesz prowadzisz aktywny tryb życia,wogole wydajesz się zakręconą pozytywnie dziewczyną;) mgd89- gratuluję spadku wagi:) i oby wskazówka szła tylko w dół. Duka faktyznie jest skuteczny ale to niebezpieczna dieta, nie każdy może ją stosować. Ja jak byłam na niej nie narzekałam, widocznie kwestia organizmu. Miłego dnia dziewczyny życzę :)))

Gość SlowDownBaby
4 miesiace ;)

I kończe dzień 2 fazy 1. Jutro ostatni dzień tej fazy ;) jestem z siebie dumna bo miałam kilka kuszących propozycji, a twardo stałam przy swoim. A jak Wam minął dzień?

hej! Jak tam zaczełyście dzień Kochanie? u mnie na wadze 55,4kg (-0,4kg), ale czuję się okropnie. Zjadłam porządniejsze śniadanie, bo bałam się, że zemdleję, a teraz jest mi niedobrze. Ale nie ciągnie mnie do normalnego jedzenia, raczej mnie odpycha... nie wiem tylko czy będę miała siłę dzisiaj cwiczyć...

Hej laski jak tam wasze dietki? :) Wazycie się codziennie? Bo ja 1 w tyg w sob. :) Mgd jestes na dukanie? Kurcze moze zrob sobie odpoczynek, albo zjedz cos bardziej wartosciowego:( wlasnie dlatego nie wchodze na dukana :( wole zdrowe odzywianie.