Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anastazja.213

nie wytrzymuje w związku

Polecane posty

Witam. Mam 19 lat. Nigdy nie byłam w poważnym związku. Ostatnio poznałam fajnego faceta, dobrze nam się rozmawiało i w ogóle dlatego też zostaliśmy parą. Powtarzał mi ze zrobi wszystko aby wszyscy mi jego zazdrościli, jaki to on przystojny i idealny. Spotykamy się od prawie trzech miesięcy, nigdy nie zaprosił mnie na kawę czy coś innego np. A NIE ZAPROSIŁ. PO DWÓCH GODZINACH WYSZLIŚMY Z KAWIARNI NIC NIE ZAMAWIAJĄC. W osotanią sobotę miałam impreze u kolezanki, prosiłam go zeby ze mna poszedł, jednak odmówił i kazał mi się dobrze bawic. Drugiego dnia wyjezdza mi z pretensjami i ze mnie sprawdzal. Wkurzylo mnie to. Jak narazie nie odzywaliśmy się przez 4 dni, dzis pisalismy tak byle jak. Na imprezie poznałam innego chlopaka. Dobrze nam się rozmawia, jednak czuje ze zdradzam tamtego, choc do niczego nie doszlo.przetanczylismy cala noc i odwiozl mnie do domu. potem sie spotkalismy, spedzilismy milo razem dzien. co sadzicie? którego wybrac? dzieki za rady!

Gość koi koi koi
spotykanie się a związek to dwie różne rzeczy :o🖐️

Gość gokio
żadnego!Broń boże nie związuj się z facetem!

Jesteś młoda, jeśli Cie coś meczy - zakoncz to... to nie zwiazek.. to takie mlodziencze "chodzenie" :)

Gość kkiiia
zaborczy i dziwny typ,nie męcz się