Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAKARONISTKA1234

wkurzaja mnie sztuczni ludzie(zarówno z wyglądu jak zZACHOWANIA!teraz taki trend

Polecane posty

Gość MAKARONISTKA1234

SA sztuczni z wyglądu mają wybielane na maxa zeby,ze swiecą w ciemnosciach,chodzą na solarium,ze wyglądaja jak polskie murzynki,czy faceci jak murzyni,rzucają spojrzenie jak ARAGON Z WŁADCY PIERSCIENI,BO tak jak olrlando bloom grajacy aragona we władcy nosza zmieniajace całkowicie kolor oczu soczewki.w kontaktach towarzyskich sa tacy sami sztucznie mili,always fajn,usmiechnieci,a fałszywi na maxa,nigdy nie sa szczerzy....skad ta moda na barbie i kenów przyszła do polski,rzygam ludzmi ktorzy nie sa są sobą,ciezko tz przy nich byc soba,jak sa tacy słodko milusi..do zwymiotowania,cukierkowo słitasne laski,ktore maja problemy jak 15 latki,czyli jak sie umalowac itd..zebua..

Gość MAKARONISTKA1234
zapomnialam dodac,ze tego typu laski niedosc,ze spalone jak kurczaki na solarium,ze sztucznym pustym spojrzeniem,nosza doczepianie proste włosy,,

Gość nie lubie czekolady!!!
Haha zgadzam sie, obecnie nawet jak widze blogi modowe mloda matka z dzieckiem jak breloczkiem (dodatkiem) na zdjeciu, i ten sztuczny ton glosu :o tez tego nie lubie

Gość loli-mayer
wlasnie. mialam faceta, ktory byl zawsze dla kazdego mily i usmiechniety. zastanawialam sie czemu zle sie przy nim czuje. w koncu sama zaczelam sie tak zachowywac ale mnie to zmeczylo i zerwalam.

Gość el vivadstyjym12
Żałujesz ich ? Przecież osoby nadużywające solarium będą musiały zejść z tego świata wcześniej z powodu nowotworów skóry.

Gość egoistyczny gen
a gdzie ty ich poznajesz makaronistka? w klubach? na uczelni?

Gość kullokij
ja nie znosz eszpanerow

Gość MAKARONISTKA1234
mam icch w rodzinie..

Gość Miła_dżdżowniczka
a kto im broni, niech robią co chcą, dla mnie tacy ludzie nie istnieją w gronie potencjalnych znajomości, więc i nie mam z nimi problemów, widuję takie potwory tylko z daleka, a wy? :D

Gość Miła_dżdżowniczka
nikt nie chce się pochwalić, że ma dziewczynę lub przyjaciółkę solarkę? :(

Gość MAKARONISTKA1234
tak krwawa legolasa fakt s poznaniak pewnie zna nie jedn solarke z sztucznie farbowanymi na blond wlosami wybielanymi zebami

Gość Tacy juz sa
Zajmij sie soba. Jaki w tym problem, ze ktos jest mily dla ciebie, nawet jesli to jest sztuczne? Lepiej byc chamem?

Gość Tacy juz sa
Wyglad jaki opisujesz jest fakt, tandetny, ale jesli to kogos uszczesliwia - co w tym zlego? Tak wyglada 70% Polek, wiec walczysz z wiatrakami. Niektorzy maja klase a niektorym jej brak.

Gość Miła_dżdżowniczka
ja też myślałam, że on ma takie koleżanki, ale nie chciałam tak wskazywać palcem...;)

Mieszkam w okolicach Londynu obecnie, więc tutaj byś totalnie nie zrozumiał świata, jak styl życia Polek, jest sztuczny...

Gość MAKARONISTKA1234
tzn?jak sztucznie zyje?

Gość Miła_dżdżowniczka
a ja mieszkam nad morzem i u nas się chodzi na plażę, zamiast do solarium:) przynajmniej latem:P

Gość biale zeby tak ale
zylasta obsmazona skora bleeee

Gość biale zeby tak ale
co jest??

Gość nie wiem o czym wy
mówicie. Ja nie widuję wokół siebie takich ludzi. A jeśli nawet się zdarzą pojedyncze sztuki to są to naprawdę ewenementy no i tylko z wyglądu tzn. nie bardzo przekłada się to na zachowanie

Gość MAKARONISTKA1234
to wyobraz sobie białe zeby,do tego osdbijajace sie własnie na tle ciemniej skoy manie propujacej podroic beyonce do tego doczepiany włosy u dziewczyny i sztuczno niebieskie soczewki,;

Gość bardzociekawe
nie rozumiem krytykowania osob "sztucznych" tzw barbie i ken. jedni lubia byc naturalni innni mniej naturalni co w tym zlego. sama naleze raczej do grona tych wylansowanych i nie zauważyłam aby biale zeby czy dlugie wlosy byly moim minusem- z tym ze ja mam to naturalne. dodatkowo solarium raz na tydzien wrecz jest wskazane dla dobrego samopoczucia- pracuje i nie mam mozliwosci pobyc na sloncu w trakcie dnia. a obsasiki to niezbedny element mojego stroju. i przy okazji nie usmiecham sie sztucznie bo moja natura jest pogodne usposobienie do innych.

A jaki macie problem z wybielanymi zębami? Sama wybielam bo wygląda to zdrowo i atrakcyjnie. Mam dzięki temu ładne zęby i nie musi to iść w parze z solarką bo akurat cała reszta wymienianych tu cech do mnie nie pasuje...

Gość dentysta2334
wybielanie nie jest zdrowe,słuzy jedynie urodzie,ale juz nie zdrowiu psuje sie szkliwo