Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola3354

Mam 21lat i nigdy nie miałam chłopaka:-(

Polecane posty

Gość Ola3354

A to dlatego że nie mogę mieć dzieci:-(

Gość samotna ciota
chcesz to ja moge zostać twoich chłopakiem

Gość blue jeanssssssssss
ja tez :) to nie koniec swiata, ciesz sie, że nie jestes facetem :P bo wtedy Ty musiałabyś inicjować :) i po Tobie :D

Gość Malajka_aaa
To może przemilcz ten fakt na pierwszych spotkaniach ? A jak już go w sobie rozkochasz to mu powiedz i sam będzie musiał podjąć decyzję czy ważniejsza jesteś dla niego Ty czy rozpłód :P

Gość wheidfhw
ja mogę ale nie chcę i też nigdy nie miałam. serio faceci od razu o to pytają? wiem że każdy facet chce tylko rozpłodu, ale żeby od razu :O nawet nie ma co się umawiać.

Coś w stylu, czesc jestem Ola i jestem bezplodna ??? Opowiadasz o tym 🖐️ moze chcesz wzbudzić tym litość i na nią właśnie ich wziąsc.

masz dopiero 21 lat! i całe życie przed sobą, na pewno nie szukaj na siłę, nie warto. Może lepiej skupić się na samej sobie, zadbać o siebie, ładnie wyglądać, dobrze się czuć, uśmiechać, szczęśliwy człowiek przyciąga do siebie mnóstwo osób :)

Gość Panienka Róża
Ja pierwszego i jedynego chłopaka miałam w wieku 23 lat i żyję. Jak kochać to na całość, a nie od tak.

Gość blablable bla
ja tez 21 i zero chlopakow na koncie. wielu sie interesowalo, ale ja jestem za wybredna. a jak juz jakis przypasowal to znowu bylam za zakompleksiona i po prostu balam sie ze dojdzie do czegos wiecej blabla a ja taka brzydka blabla. czasami sobie mysle ze jestem taka glupia i dziwna ze szok :p