Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antana

Mam chłopaka, ale jestem lesbijką

Polecane posty

Gość ej kaktuska,
zapomniałaś dodać, że seks teżmamy gorszy, niestety :(

Gość ej buquile,
chyba z TRWAM te rewelacje usłyszałeś.

Gość ej buquile,
"Wśród tzw "lesbijek" nie ma dziewic" no i statystyki jeszcze robi, heh. "Mądra Głowa" pff

Gość KaPani
Mam identyczny problem. Mam 20 lat i jestem z moim chłopakiem już dłuższy czas. Nie mogę powiedzieć, że faceci pod względem wizualnym mi się nie podobają. Z moim facetem jest mi bardzo dobrze, imponuje mi, jest bardzo dobrym człowiekiem. Wszystko jest pięknie do momentu... zbliżenia. Czuję się nieswojo, szukam wymówek, ucieczek.. A kiedy pomyślę o kobiecie - jest zupełnie odwrotnie.

Gość heheeee he
facetom to zazwyczaj nie przeszkada a w większości mogą być nawet bardzo za - tylko co wy na to jak wasza kobieta będzie się kochać z waszym facetem ;)

Gość KaPani
Ale czy my będziemy się chciały z nim kochać? Oto właśnie pytanie...

Gość Nanao.0
KaPani i antana mogłybyście podać mi swoje maile? Uważam, że na takim forum czy jakimkolwiek innym za bardzo się na takie tematy nie pogada, bo w większości odpisują dzieciaki z głupimi komentarzami, a to temat baaardzo poważny.

Gość Wyrozumiała
Zaproponuj mu trójkącik z kobietą

Po co od razu trójkącik..Jestem kobietą i raz też miałam przygodę z kobietą ale to wtedy byłam bardzo mocno wstawiona. Teraz już jest u mnie inaczej i zdecydowanie wolę facetów..Mój by się nie zgodził na trójkąt i on by wolał raczej szczerą rozmowę, może ze swoim też jakoś szczerze porozmawiaj bo taka rozmowa może mocno pomóc.