Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takasobiecoidzie

Fryzura na wesele, modna!

Polecane posty

Gość takasobiecoidzie

Dziewczyny jak sądzicie, mam długie czarne włosy, wybieram się na wesele i zastanawiam się co jest teraz modne, jaka fryzura do takich włosów. Dodam że nie lubię wiązać włosów, najchętniej to bym je po prostu mocno wyprostowała prostownicą, ale zastanawiam się czy prostowanie jest nadal modne. Może nakręcić je na szczotkę??? poradźcie proszę. Możecie mnie obrażać jak chcecie, wisi mi to ;)

Gość mnbop
Czarne naturalne czy farbowane?

Gość Ewelina,8686
Gdy się nie widzi kształtu twarzy to ciężko doradzić :) Obecnie modne są wysokie koki, ale nie kazdemu to pasuje. Mi podobają się długie podkrecone włosy i ładnie ułożone, tylko że rzy długich włosach po kilku godz będzie to wygladało strzasznie.

loki prostownocą ja mam za łopatki włosy i są stopniowo cieniowane i jak fryzjerka mi je podkręcała na prostownicy to wyszły cudnie:) i nie były w żaden sposób spinane:)

Gość tomaten tu
kiedy ja bylam ostatnio na weselu, jako jedyna mialam uczesane przez fryzjerke wlosy wszytskie kobiety przyszly w rozposzczonych, prostych wloach

Gość takasobiecoidzie
włosy mam naturalnie czarne

Gość takasobiecoidzie
julitek a nie wyprostowały ci się na weselu? tzn czy twoja fryzura była trwała???

Gość Pax i tak będziesz
gwiazdą weselicha nieważne co będziesz miała na głowie :D

Gość maarynia
A jak się podkręca włosy prostownicą? Na ogół się prostuje.

Gość nikkolaa
Najlepiej zrobic koka lub mocno spiac wtedy przez cala noc mozna ostro imprezować bez obawy ze sie fryzura rozsypie. Ja na swoim weselu (pochodze z Bielska) bylam w studiogerso.pl na stronce mozna znalezc fajne fryzury, warto zrobic tez probny makijaz.