Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna marianna

pozycjonowanie stron - probowac czy raczej oszustwo

Polecane posty

Gość panna marianna

Sluchajcie, jestem tlumaczka i wczoraj dostalam taka niby oferte: przetlunaczenie tekst reklamowy strony oraz wypozycjonowanie tej oferty. Osoba zajmujaca sie sprzedaza powiedziala, ze za kazdym razem jak sprzeda produkt to ja bede miec procent zysku. Zapytalam sie jej jak to bedzie wygladalo od strony prawnej i podatkowej, tym bardziej, ze ja mieszkam za granica (Wlochy) wiem nie wiem jak to moze wygladac w rozliczeniach podatkowych oraz druga sprawa na wloskich portalach z ogloszeniami zeby wtawic linka tak by byl widoczny trzeba placic - kto za to zaplaci bo chyba nie ja? Odpowiedzi juz nie dostalam, Co Wy o tym sadzicie?

Gość panna marianna
podnosze

Gość i nie skiem gowarit'
Skoro sie nie odzywa to Z KIM będziesz rozmawiać - już dostałaś odpowiedź

Gość erpotc o5t
Nie wiem o bo sie na ym nie znam, ale kiedys zarejestrowalam sie na jakims portalu, gdie oferowno prace (ogłoszenie było umieszczone na portalu typowo z zatrudnieniem) - mozna było m.in wyszukiwac jakies strony pozycjonowac itp (praca zdalana, przed kompem umowa-niby!!, dobrz epłatana - tzn od kilu zł, zalezy co), Na koniec rejestracji kazali wpłącic 7 zł (sms ub przelew). Jak to zrobiłam a rzadnej odpowiedzi ni eotrzymałam po kilku dniach- okazało sie,ze danej strony (icch firmy, profesjonalnej!!) juz nie ma.. po prostu zniknęła z sieci;( radze ci uwazac na to zo robisz. A w necie nie znalazłąs info o nich? wpisz nazwe czy chociazby maila tel w google, moze cos sie wyświetli?

Gość erpotc o5t
Sory, to było 9 zł;) pomysl sobie, ile zarobili na oszystwie, jesli zgłsiło sie chociazby kilkaset osób? ;/

Gość wagramm
Co chcesz pozycjonowac?

Gość panna marianna
Chodzi tu o oferty turystyczne. Nie znam strony. Pierwsza oferta ktora otrzymalam to bylo przetlumaczenie, odpowiedzialam twierdzaca proszac o tekst, przyszla odpowiedz, ze okey zaraz go dostane a czy przy okazji nie chce wspolpracowac pozycjonujac strony (oferty) z tymi podrozami. Wiec zadalam powyzsze pytania (jak to wyglada od trony prawnej i podatkowej i czy musze ponies jakies koszty bo za pozycjonowanie sie placi) i od tej powy brak odzewu. Zastanawiam sie czy napisalam cos nie tak czy moze to byla sciema.

Gość wagramm
Zajmujesz sie tłumaczeniem ,a ktos ci proponuje ,zebys pozycjonowała komus strone z ofertami podrozy?tak to zrozumiałem

Gość panna marianna
tak, i moje pytanie czy to mogla byc powazna oferta czy raczej proba oszustwa? Jak wy to widzicie?

Gość wagramm
a co mialabys robic ?przy tym pozycjonowaniu

Gość panna marianna
Musialabym dawać ogłoszenia na bezpłatnych portalach we Wloszech (takich jak gumtree w Polsce), oraz wypozycjonować po włosku kursy językowe za granicą. Od kazdej sprzedazy mialabym miec procent zysku. Co Wy o tym myslicie?

Gość wagramm
A SAMI NIE MOGA DAC OGŁOSZEN NA TYCH PORTALACH ?Sciema.

Gość iza 9090
tak tak a potem napiszesz znowu że twoje dwuletnie dziecko cię wykańcza albo że mąż ci nie pomaga masz 1000 nicków tutaj na kafeterii, piszesz na wloski.ang i milionie innych stron i blogów dzieczyno, inne kobiety mają 2 dzieci pracuja poza domem 8 godzin i jakoś dają sobie ze wszystkim radę a ty siedzisz w domu z jednym dzieckiem i narzekasz ale na wieczne siedzenia na necie masz czas twoj maż to aniol, inny by takiego lenia dawno w dupe kopnal

Gość Anjelica_pg
Cześć, próbuj z pozycjonowaniem, polecam gorąco, mi pomogło. Jeżeli boisz się oszustwa polecam Webpozycja- możesz monitorować swoja firmę pozycjonującą więc wiesz czy nie zawyża cen. Ja korzystam i jestem zadowolona, dostaję co miesiąc raport w pdf, wszystko ładnie rozpisane w tabelkach i wykresach więc nie ma problemu ze zrozumieniem

Gość katia62
System Webpozycja znam - i korzystam do sprawdzania pozycji moich stron. Ale nie podjęłabym się pozycjonowania we własnym zakresie. Lepiej zlecić to np. Green Parrot http://greenparrot.pl/nasza-oferta/seosem/ - agencji z doświadczeniem w temacie.

Gość TeresaKaczmarek
Pozycjonowanie jest niejednokrotnie procesem długotrwałym. I czy warto ? No oczywiście ;) Tylko trzeba znalexc dobrą agencje, która się tym zajmuje ;) Z mojejs trony bardzo polecam agencje interaktywną proformat ;) https://www.proformat.pl

Gość gość
Z mojego doświadczenia wynika, że ci którzy oferują ci szybkie efekty to oszuści bo pozycjonowanie strony wymaga czasu. Ja od dwóch lat jestem w Setia.pl ul. Milusińskich 2, 43-300 Bielsko-Biała 33 496 84 88 606 428 824 https://www.setia.pl i jestem zadowolony. Mam takie pozycje o jakie chodziło teraz powierzyłem im kolejne zadania bo widzę jak wielu klientów można mieć dzięki dobrej strategii w interncie

Gość gość
Dokładnie, pozycjonowanie to długofalowe działanie, trzeba zaczekać na efekty, ale warto. Ja korzystam z usług firmy http://www.hoka.pl/