Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciemne mysli cd1823

to jest nie możliwe!

Polecane posty

Gość ciemne mysli cd1823

Mam bardzo nieregularny okres, raz co miesiąc raz co dwa, róznie, ginekolog przepisał mi tabletki antykoncepcyjne tylko jest problem czekam na okres by je zażyc a okresu jak nie ma tak nie ma.... ostatni miałam 3 lipca, ale mnie co innego niepokoi.... w niedziele byłam na imprezie z chłopakiem, doszło miedzy nami co nieco, nie kochalismy sie ale pieścilismy sie wzajemnie, nie mielismy prezerwatywy wiec seksu nie było ale no właśnie ale.... raz doszliśmy do takiego momentu ze wszedł we mnie.... ale szybko sie opamietalismy i wyszedł i mam czarne mysli z tym związane a jak na jego członku była płyn który sie wydobywał z penisa i była tam plemniki, ja miałam wtedy jajeczkowanie bo cały dzień się żle czułam. Wpadam już w paranoje, niby nic takiego a panikuje, nie mam jeszcze objawów okresu, a tydzień wcześniej mnie zawsze bolą piersi. Przecież to nie jest możliwe bym była w ciązu. ja już sama nie wiem... Nie jedzcie po mnie, bo wiem że kazdemu może się coś takiego przytrafić, potrzebuje opini wiarygodnej by rozwiąc moje wątpliwości.

Gość maanieenka
Teraz trudno stwierdzić czy mialas plodne czy nie. Ale w ciąży na pewno nie jesteś.

Gość maanieenka
ja robie tak ciagle nawet w plodne a chlopczyk moj ma mocne nasionko. A plyn to tylko plyn i nasionek tam malutko. W dodatku to debile i uposledzone.

Gość ciemne mysli cd1823
mniej wiecej wiem kiedy mam płodne, bo mnie bardzo boli brzuch i po tym poznaje a w tym dniu miałam, też uważam że to raczej jest nie możliwe po czymś takim no ale mysli są i nic nie moze je rozwiąć, przywyczaiłam się że mam okres nie regularny ale w takich sytuacjach zawsze jest stres.

Gość maanieenka
i teraz przez stres bedzie sie spozniac jeszcze bardziej...;( dlatego spokojnieee. A po terminie spodziewanej miesiaczki zrob sobie test. I wszystko bedzie dobrze. Przeczytaj na wikipedi o tym plynie.