Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xzxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

kobieta ze swietokrzyskiego i góral beskidzki -- czemu taka przepasc????????????

Polecane posty

Jak w temacie? Jestem z Beskidów, a żone mam ze swietokrzyskiego. U was jest inny swiat. Inaczej sie podchodzi do zwiazku, do pieniedzy do życia, do seksu. Czemu? Moze ja v\czegos nie widze? Miałem dziewczyny z innych czesci Polski (uprzedzajac pytania oprócz dziecka mielismy wszystkie powyzsze punkty styku) i nie było problemów. Walcze zeby było dobrze, ale jak widze wracajaca z pracy i dowiadujaca sie ze trzeba dokupic np 2 worki cementu to mina jakbym ją bil i juz wojna. Przypominanie ze niechcacy obrazilem tesciowa 3 miesiace temu i ze nie pokazuje ze mi zalezy zeby do nas przyjezdzała (ja tesciowa przeprosilem i sie z nmia dawno pogodzilem). Czy moze to ze mna j est cos nie tak? Czy wy musicie miec kontrole nad wszsytkim a zaradny i niezaleznie od was zarzadzajacy domem facet to zagrozenie(a ojciec i brat u niej w domu to maja do gadania tyle co zyd na gestapo)?? Czy moze ja czegos o dziewczynach z tamtych stron nie wiem????

Gość zeżrą go tam żywcem
pewnie nie o to chodzi. taka trafiła Ci sie kobieta i tyle. takie wychowanie widocznie

Na szczescie to ona jest u mnie jabym tam długo nie dał rady zyc....