Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość traffka25

Podoba mi się 19 letni chłopak , sama mam 25:

Polecane posty

Gość traffka25

Podoba mi się 19 letni chłopak , sama mam 25:( , jak go spotykam mysle tylko o tym zeby go zaciagnąc do lozka .. Ale jak widzę z jakimi dziewczynkami on się zadaje to mysle ze mam marne szanse , chociaz brzydka nie jestem :P i nie raz widzialam ze sie patrzy na mnie ... Jak myslicie mam szanse u takiego malolata ?? :P

Gość traffka25
no tak tylko nie wiem co mam powiedzieć :P i czy faceci w takim wieku nadają sie na takie coś , że sam sex i dowidzenia :P

Gość traffka25
zeby się obeszło bez złamanego serca ...

Gość traffka25
mam starszego faceta , ale tamten mi sie podoba i go chce za wszelką cene i kreci mnie to ze jest taki młody

Gość traffka25
moze rzeczywiscie powinnam sie piepsznąć w lep i dać sobie spokoj ... ale ciekawi mnie to jak by to było nigdy nie mialam faceta w takim wieku nawet jak ja sama mialam tyle lat zawsze mialam takich 25 +

Gość traffka25
moj starszy facet jest swietny w lozku i daje rady jak najbardziej i kocham go ale co mam zrobić jak mysli o sexie z tamtym same przychodza i nekaja mnie do tego stopnia ze jesli bym miala taką możliwosc to chyba bym sie nie zastanowiała tylko brala go

Gość traffka25
tylko sexu z nim chcę

no to nie pozostaje nic innego jak zagadac skoro sumienie nie bedzie Cie gryzlo:-P Nie krepuj sie w koncu jestes starsza i w oczach takiego 19- latka bardzo dojrzala, moim zdaniem jemu bedzie pochlebiac,ze sie Nim zainteresowalas. Pomysl tylko czy nie bedzie sie pozniej chcial pochwalic, zeby info o tym co robiliscie nie dotarlo do nieodpowiednich osob:-D

Gość traffka25
no tak pewnie się bedzie chciał pochwalic .... :( ... wiem że glupia suka ze mnie ale co mam zrobić , pragne go

Gość traffka25
Co ja mam do takiego chłopaka powiedzieć yyy "Czesc .... ladna pogoda heheh " :P

bo jednak uznam,ze jestes glupia:-P po prostu okaz zainteresowanie,kilka podtekstow ale niezbyt agresywnych zeby sie nie wystraszyl zreszta wiesz lepiej jaki jest, tak zeby zrozumial:-P A jak nie wiesz od czego zaczac to mozesz i od tej pogody bo kontakt nawiazac musicie zeby sie pieprzyc:-P

jak się ruchniesz z tym młodym to na 95% rozwali Ci się obecny związek. z prostego powodu. taki młodziak jak zaliczy tyle lat straszą od siebie pannę, to natychmiast będzie się chwalił wszem i wobec przed kolegami, a jak fama pójdzie w świat, to z prędkością światła ktoś doniesie Twojemu facetowi na czym stoi. tyle w temacie 🖐️