Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niby żona lepsza od mamusi

Stwierdzam- moja teściowa jest idealna...

Polecane posty

Mówie Wam, żona idealna: -pracowita -zawsze jest obiad (pyszny), deserek, często ciasto -uwija się jak mróweczka, robi przetwory, sprząta, no taka prawdziwa gospocha -pracuje zawodowo, żeby nie było że tylko kura domowa -dba i troszczy sie o swoje dzieci -jak jest impreza, ona zawsze jest kierowcą i wozi teścia bez mrugnięcia okiem,że przegiął z trunkami -nigdy na teścia nie burczy, nie obraża sie, nie strąca go, raczej sie podśmiewuje z jego niektórych wybryków i tekstów (teśc ogólnie spoko) - teść potrafi całą sobote przeleżeć (po pracy, to fakt) a ona sie uwija. Ja to bym nie wytrzymała żeby męża nie zagonić do pomocy (sprzątanie,drobna pomoc w kuchni). Teść natomiast ma pełen luz, typowy facet, zarabia, pozniej odpoczywa, gdzieżby tam odkurzał albo zrobił obiad. -on siedzi do poźna, zasypia przed telewizorem, ona idzie cichutko spać do sypialni. Ja bym już upomniała, żeby wył.telewizor jak robi sie senny -tesć to gadżeciaż uzależniony od allegro, ale teściówka chyba mu nie zwraca uwagi że czasem kupuje pierdoły -no i ostatni hit- teść kupuje jakiś motocykl i co? Teściowa nie gdera, że szkoda kasy, że sie o niego boi, tylko mimo, że będzie sie bała jak gdzieś pojedzie to powiedziała "niech tata spełnia swoje marzenia" i sie podśmiewuje, że na stare lata mu sie zachciało ;) Jak dla mnie jest to żona idealna. Ja taka nie jestem i nie będę :( Wiem,że to może dziwnie zabrzmi ale nigdy nie będę lepsza od mojej teściowej ;) Jestem hmm miła i ciepła ale potrafię też truć i gderać, wymagać, jak mam lenia to koniec. Możecie pomyśleć, że ona stwarza pozory. Hmm, musiałaby FANTASTYCZNIE udawać.

Gość ewkawlkp
zazdroszcze............moja jest starszna;(((((((((((((((((((((

ale zwróćcie uwagę, że w rozwinięciu tematu piszę, że to ŻONA IDEALNA, a nie idealna teściowa ;) w tym temacie, hmm różnie bywa, nie jest zła, chociaż zbyt opiekuńcza no i stawia mi wysoko poprzeczkę :D

Gość alle656
Ja tez mam super teściową! czasem sie smieję, ze nawet jak czasem mój mnie wkurza, to i tak sie nie rozwiode, bo gdzie ja znajde taką drugą ? :D