Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koziolek bez siedziska

kto ma racje?

Polecane posty

Gdy jedna pracownica jest na urlopie, a druga sie rozchoruje (sklep z odzieza gdzie pracuja tylko te dwie) to co w takim przypadku? Przypuscmy pojde do lekarza I dostane zwolnienie? czy mimo wszystko moim obowiazkiem bedzie przyjsc do pracy, czy szef sciagnie ta z urlopu? dodam, ze nie mam nacelu psuc tej drugiej wakacji, z reszta uprzedzilabym ja, zeby nie odbierala telefonu. chce poprostu zrobic na zlosc szefowi, bo dzis jest strasznie zimno w sklepie, zmarzly mi stopy I cala sie trzese, co zamknelam drzwi to szef przychodzil I otwieral. I tak w kolko, w koncu dalam se spokoj I planuje sie rozchorowac.

Zna sie ktos na tym? Jesli nie pojde do pracy, ta druga nie przyjdzie z urlopu to on sam pewnie bedzie handlowal. Ale czy moge tak zrobic?

Niech mi ktos pomoze

Gość moja radaaa
a gdzie w tym życie erotyczne? :o

Gość do mam lalek
rozchorować się może każdy.sam szef musiałaby pracować, chyba że zamknie biznes..

No jak to gdzie? Przeziebilam swoje narzady plciowe przez ten mroz. Doradzicie cos?

Acha, czyli jak pojde w poniedzialek to ten parowa bedzie musial sam stac? Haha ale go zalatwie. znacie jakies sposoby na szybkie rozchorowanie sie?

Zeby potem nie wyszlo jakies nieporozumienie to dodam, ze szef nie pracuje w tym sklepie na codzien. Podejrzewam, ze nawet nie wie jakie sa rozmiary damskie. I ewentuallnie gdyby dziad mnie zwolnil to potem sru do sadu pracy I go zalatwie. Czy jakies odszkodowanie tez mi sie bedzie nalezalo?

Gość sama*jestem
dajesz 100zł. ew. więcej lekarzowi i masz zwolnienie

Nie badzcie tacy obojetni, doradzcie. Taka milutka dla Was jestem. Na erotycznym na pewno sa sami dojrzali, madrzy, rozsadni ludzie, ktorzy mnie pokieruja we wlaasciwa strone..

Gość sama*jestem
on cie3 moze zwolnić, sprawy nie musisz wygrać nie szkoda co posady? za dużo masz kasy?

Moja to I za darmo mi da. Ostatnio niby cos mi tam bylo, ale ona nic nie wykryla I mialo byc bez zwolnienia, ale jej powiedzialam, ze leb mnieboli I trzy dni na chorobowym. jednak wolalabym nie klamac I chcialabym sie naprawde rozchorowac, bo nie umiem klamac I sie wkapie.

Yy mowisz o tej posadzie za tysiac zlotych??? Szkoda??? A skad! Cud by sie wydarzyl gdyby mnie zwolnil! Od pol roku sie staram, ale chyba slabo dzialam.