Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mania,,,

Jestem w ciazy !!!!Huraaa:)

Polecane posty

Gość mania,,,

Witam mamusie ,jestem w 6 tyg ciazy :) i mam juz 2,5 letniego synka. Czy sa mamusie w podobnej sytuacji:) ZAPRASZAM:)

Gość mania,,,
Mnie niepokoji to ze w ciazy nie mozna dzwigac, a jak tu nie wziasc na rece dziecka które płacze albo poprostu chce sie do mamy przytulic. Jak ty sobie z tym radziłaś?

Nie dzwigalam...a ona nie miala 2 lat jak zaszlam na koniec wrzesnia..przytulalam ja na siedzaco a do krzeselka wchodzila za pomoca drugiego krzesla i za moja reke,duzo tlumaczylam 2,5 latek to juz cos nie cos rozumie i mozna tlumaczyc ,ze u mamy w brzuszku jest dzidzia i mozemy sie przytulac ciagle ale nie mozemy podnosic :)

Gość mania,,,
Dokładnie:) Staram sie nie dzwigac ale ciezko jest tym bardziej ze mieszkam na pietrze a synek zalezy jaki ma dzien do chodzenia:)

Gość nokiaaaa29
gratulację....

No lekko napewno nie,ja mam trojeczke ,ale daje rade i do tego caly dzien sama,za granica ,nie mam pod reka babc ani cioc ...a maz pracuje wiadomo :)

majoweczka09 - jak nie masz pomocy to faktycznie nie lekko , ale fajnie jest miec gromadkę :) nigdy nie chciałabym miec tylko jednego dziecka - sama byłam jedynaczką :(

Gość Po radzicie coś

Byłam dziś u lekarza bo miałam dziwne silne krwawienie przez 1 dzień w listopadzie a przez kolejne 2 dni plamienia delikatne w grudniu nie miałam miesiączki zrobiłam test okazał się pozytywny gdy powiedziałam lekarzowi o tym to omijająco kazał mi się zgłosić za 2 tygodniespowrotem ani mnie nie zbadał ani nie zrobił usg choć według kalendarzyku miesiaczkowego jestem 7-8 tydzień ciąży czy to normalne że lekarz mnie nie zbadał? Pracuje w fabryce  jako monter gdzie muszę dźwigać różne elementy. 

Gość Krata w paski

Do gość Poradzcie coś

Masz prawo najszybciej jak to tylko możliwe wiedzieć czy jesteś w ciąży. Jesteś zaniepokojona i do tego pracujesz w trudnych warunkach. Lekarz na podstawie badania krwi, usg powinien potwierdzić to czy jesteś w ciąży. Nie denerwuj się,  jeśli jesteś niespokojna i masz możliwość to wybierz się do ginekologa ponownie mówiąc mu o symptomach, które tu wymieniłaś. Pozdrawiam Cię serdecznie.