Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juanitaaaaaaaa

problem w pracy, jak mam to zniesc?

Polecane posty

Gość juanitaaaaaaaa

pracuje w pewnej firmie, jestesmy w biurze w 4. jedna z naszych kolezanek wraca w przyszlym tygodniu z macierzynskiego. na sama mysl jestem przerazona. jest to osoba mila dla wszystkich (ale nikomu wporst nie powie ze cos jej sie nie podoba, obgaduje za plecammi, wrabia w intrygi), nie wszyscy sie poznali na niej ale pare osob tak. problem w tym, ze ona wprowadza taki dziwny zamet. zawsze odkreci kota ogonem, wrabia innych w swoje pomylki, uzala sie nad soba i w ten sposb wychodzi na to, ze ona jest biedna i poszkodowana a reszta jest zla i uwziela sie na nia. poza tym strasznie sie wymadrza sie, chwali co to nie ona. jak ja mam z nią wytrzymać?

Gość juanitaaaaaaaa
up

Gość wesoła jolcia
Cięzki problem. Przede wszystkim spróbować ja olewać, bo jak się człowiek przejmuje za bardzo taką babą to wrzodów się może nabawić. No i nie bać się jej. Kiedyś psycholog mi poradził, zebym sobie wyobraziła koleżankę z pracy jako pajaca, klowna, albo wyolbrzymiła jej zęby. I żebym taki wizerunek tej nielubianej osoby najpierw odbarwiła, czyli przerobiła na czarno-biały, a potem go oddalała aż zniknie. Próbowałam pare dni i pomogło. Przestałam sie jej bać. Przestałam tez reagować nerwowo na jej zaczepki. Teraz mam ją w nosie, a ona to widzi i sie mnie nie czepia.

Gość juanitaaaaaaaa
problem w tym, ze ona dobrze sie maskuje, nie czepia sie nikogo, wszystko co robi przeciw innym robi dyskretnie. jest dla wszystkich tak mila ze az mdła. wywyższa się non stop.

Gość juanitaaaaaaaa
up

Gość usypiam na stojąco dziś
Znam taka. Wspolczuje.

Gość juanitaaaaaaaa
jest jakas rada?

Gość juanitaaaaaaaa
uuuuuuuuuuuuuuup

Gość NIVELAZIONE
pracuję z taką :( jak Cię nie trąca to olewaj a jak nadepnie na odcisk nie daj się tylko atakuj

Gość juanitaaaaaaaa
NIE MOGE DAC SIE SPROWKOWAC BO POZNIEJ OBROCI TO PRZECIWKO MNIE, BEDZIE ROZPOWIADALA JAKA TO JESTEM ZLA ITP. POZA TYM OBGADALA MNIE ZA PLECAMI JUZ DO NOWEJ PRACOWNICY, POWIEDZIALA, ZE JESTEM FALSZYWA ITP I TA DZIEWCZYNA, Z KTORA DZIS BARDZO SIE PRZYJAZNIE BYLA DO MNIE NA POCZATKU PRZEZ TE PLOTKI NEGATYWNIE NASTAWIONA

Gość NIVELAZIONE
powiedz jej prosto z mostu żeby się zajęła pracą bo najwyraźniej ma za mało obowiązków jeśli ma czas na ploty

Gość jagódka-niebudka
z takimi trzeba twardo. nie obmawiaj jej do innych ale rozmów się z nią i zapytaj o co jej chodzi - to ją osłabi

Gość juanitaaaaaaaa
nie chce konfliktow by pozniej nie wyjsc na najgorsza, wszyscy wola siedziec cicho. ona tez nikomu wprost nie powie. a jeszcze mnie wkurza, ze wszystkie cudze sukcesy przypisuje sobie i opowiada o tym postronnym osobom. swiat jest maly, pewien wspolny znajomy opowiadal mi ze robi z siebie kierowniczke.

Gość gosc....
idz za nia do kibla I tam rozpraw sie ze scierwem, tylko bez sladow I swiadkow. ja tak zrobilem z pewnym typem I mam spokoj.