Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polegalu

zbiorowe zrzucanie nadprogramowych kilosów!

Polecane posty

Gość polegalu

wiem wiem, takich tamatów tutaj jest miliony, ale jakoś nie potrafiłam sie doczepić do żadnego, więc postanowiłam troche zaśmiecić te forum jeszcze jedynm wątkiem :) potrzebuje wsparcia, bo jak wiadomo w kupie siła, a wiem, że dużo tu takich zbłąkanych przez zbędny tłuszczyk.. Ktoś chętny przyłączyć się i zacząć pamiętnik z nowym etapem w życiu (no jakby nie patrzeć tak jest!) ja może zaczne.. nie wiem ile ważę, boję się stanąć na wage, ale od jakichś 2 miesięcy czuje się ze sobą kosmicznie źle i dokładnie od tego samego momentu zaczełam (swoją własną) diete. Pomogła tylko na chwile, dalej waga stoi więc chyba trzeba coś pozmieniać.. moim wyznacznikiem są rozmiary ubrać -góra - 38 , dół 42.. taaak, każdy grzech odkłada mi się na dole, więc trzeba zacząć walczyć! :) sa jacyś chętni?

Gość szarkia
mnie sie odkłada na brzuchu i tak z 5 mniej bym chciała kg ;)

Gość polegalu
szarkia - to co, piszesz się na konkretne wsparcie? :D

Gość inesines666
Ja trenuję od ponad miesiąca bieganie. Biegam codziennie po godzinie, aerobowo. Schudłam już prawie 5 kilogramów. Jestem strasznie zadowolona. Dużo mnie to kosztuje, bo jednocześnie jestem na diecie, ale jak widzę wskaźnik na wadze to od razu mi weselej:) Jedyny problem to bóle stawów kolanowych, ale przechodzą po kąpielach w soli bocheńskiej. Ludzie, dacie radę:) Ja nie wierzyłam, że uprawiając sport (i to całkiem przyjemny) można tak schudnąć:) Nareszcie zaczynam wyglądać tak jak chciałam. Jeszcze jeden miesiąc! Trzymam za Was kciuki.