Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aśka 86

W których sklepach się ubieracie ?

Polecane posty

Gość Aśka 86

Jakie są Wasze ulubione marki,sklepy ? Gdzie są dobrej jakości ciuchy a gdzie gorszej ? Znacie marki/sklepy których ubrania zawsze są dobrej jakości i zawsze dobrze leżą ?

Gość raflezja
Gdybym mogła, to ubierałabym się tylko w Hilfigerze, Abercrombie i Gapie. Ale że mnie nie stać, to zazwyczaj są to inne, tańsze sieciówki.

Gość Tez jestem ciekawa odpowiedzi
na Twoje pytanie, bo niestety nie widuje ubran dobrej jakosci we w miare przystepnych cenach. A tych super drogich nawet nie ogladam. Daje do uszycia krawcowej

Gość tylko i wylacznie
w lumpexie

dzisiaj akurat bylam na zakupach - sukienka maxi w new looku koszule dwie w cubusie, jeansy zara, podkoszulki dwa TESCO :) raczej stawiam na tańsze sieciówki ;) inwestuje głownie w buty ( wojas np exkra baleriny maja ), odziez wierzchnia i bielizne :)

Gość Tez jestem ciekawa odpowiedzi
A buty owszem, też w Wojasie

a tak to zara,cubus i asos.com... inne sklepy omijam. Kupilam piekna sukienke w h&m to sie kurwa popruła na drugi dzień :)

torebki jeszcze, też w nie inwestuje, zawsze skórzane i mam je długie lata. Staram sie mieć w szafie trzy w podstawowych kolarach - czarna, kolor CAMEL ( :D ) i kremowa :) a jak jakaś potrzebuje typowo do butów by pasowała, to kupuje jakies tanie do 40 zl na necie 🖐️

Gość zalezy w jakim maja fajne
ceny (wyprzedaze) i ciuchy. nie interesuja mnie marki, zarowno kupuje w H&M jak i w F&F (Tesco) no i w lumpeksach :)

No własnie dzisiaj zwrocilam uwage ze F&F ma nawet fajne ciuszki. Niestety portfel był już pusty :(

jesli szukacie fajnych lejacych sie koszul to polecam cubus, jakosc genialna 🖐️ a teraz sa wyprzedaze wiec taniej :) ja moje dwie kupilam po 39zl zamiast 139zl :D

Gość Aśka 86
Ja najwięcej ubrań mam z :h&m,Zary,czasami coś kupuję w River Island lub New Yorkerze. Buty Deichmann,Kazar,River Island,Venezia,Prima Moda. Ciekawią mnie :Mohito,Stradivarius,Bershka bo nigdy tam nie kupowałam :-)

Bershka jakoś dziwnie na mnie działa... co obok niej przechodze to te ciuchy wygladaja jak szmaty jakies. Wyblakle powyciagane, ale taka moda chyba 😭 srtikte mlodziezowa 😭

Gość Aśka 86
Czy w Stradivariusie mają dobrej jakości ciuchy ? W jakich sklepach jeszcze ubieracie się ?

Gość mam 31 latów
Bershka-mam spodnie i kurtke,trafiłam też kiedyś super leginsospodnie.rewelacja. Z h&m zdarza mi się kupić spodnie na wyprzedarzach,czasem bluzeczkę.kupiłam kilka par super szmacianych butów:)fajne. czasem fajne bluzki maja w n.y

Gość lnelken
A ja właśnie najbardziej lubię Bershkę, Stradivariusa, czy Pull and Beer czy jak to się tam pisze::P Dokładnie oddają mój styl, taki a la "nie zależy mi", czyli takie poprzecierane, powyciągane, jakby stare ciuchy. Taki uliczny styl, pełen nonszalancji, jakbym właśnie wstała z łóżka, a równocześnie seksowny:D

Gość mam 31 latów
to nie ty pytałas o bluzke szulimowej

Gość mam 31 latów
F&F ,River Island,new look tez spoko

Lee, Wrangler, Levi's, ale ostatnio tylko Mustang i Big Star, bo kupuję przez internet - a te 2 marki są w tym sklepie nieźle dostępne (fajne produkty za rozsądną cenę). W sumie stać mnie nawet na takie coś: http://www.brand.pl/product_info.php?gender=meskie&brand=guess&product=bluza-guess-authentic-jet-black - ale bym chyba musiał być głupcem, by to kupić.

Gość lubicie Cubusa ?
Jaka jest jakość ich rzeczy ?

Gość ja wczoraj w orsayu kupiłam
2 ładne bluzki (fajnie leżą), z tym, że drogie były.

Gość kkkkoteczka
potafiłabyms ie cała ubrac HM lubie tez CA ORAZ cubus

Gość Aśka 86
Dżinsy super ma Diesel-ale te ceny :( Najczęściej kupuję Levisy,Wranglery czasem fajne ma Zara. Wracając do h&m to coraz częściej mają bubel ale np. skórzaną czarną torebkę mam już 3 lata (i to jest jedna z moich ulubionych więc często ją noszę ). Kilka razy coś fajnego znalazłam w Espricie.

Gość August the 1st
Najczęściej kupuję w Reserved, czasem w Orsay, Stradivarius, Cubus, Zara. Uważam, że jakość ciuchów z REserved jest dobra. Mam też dużo ciuchów z Guessa, Banana Republic, Calvin Klein, Anne Klein, Michael Kors, Tommy Hilfiger i wcale nie odbiegają jakością od naszych sieciówek. Tak samo się prują, niszczą itd. Najważniejsze jest wyszukać coś co jest ponadczasowe i można nosić kilka sezonów i co nam samym odpowiada. Jeśli jakość jest do d...to chociaż kosztuje tylko 10 zł to tego nie kupię.

Gość August the 1st
HM też lubię bo od jakiegoś czasu można tam znaleźć ładnie skrojone ciuszki chociaż to tylko w Wawie i Krk bo u mnie w 3 city już nie jest tak fajnie.

Gość mibawa
na Marywilskiej i Bakalarskiej w Wawie:D