Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam nika na tym forum,bo w

Co mi jest??!!Hormony?Depresja?

Polecane posty

Nie mam chęci by rano wstawać.Jestem non stop rozdrażniona,czuje z nerwów taki uscisk w klatce.Do tego moje dziecko:( ma 4 laty a non stop gada i gada,nie daje mi nawet na chwilę odpocząć,nie wytrzymuje tego,wszystko mi przeszkadza,nie moge się czasami uspokoić.Co mi jest ?Poradzcie gdzie poza psychiatrą mogę się udac?Jest coraz gorzej. Do tego teraz mam okres i jest jeszcze gorzej:(

Gość akito
Być może masz nerwicę albo jakieś adhd. Hormony mogą to potęgować. Polecam EEG biofeedback, z jakiego jesteś miasta?

Gość ASSA TABRASSA
trzeba wczesniej isc spac to wstaniesz rano, pozatym lenistwo i brak zajecia cie ogarnelo

Gość uhLALA
Ja tez tak mam, poszlam do lekarza, uslyszalam,ze gdyby nie to,ze kamie piersia przepisala by mi prochy od razu, zaproponowala terapie...przez telefon;/ wiec sama staram sie troszke wyciszyc, uspokoic, wieczorem herbatka jablkowo rumiankowa, kapiel stop, i kilka odcinkow "desperatek" on line... tylko tyle moge poradzic. Powodzenia!

chodze spac o 22,wstaje o 6 rano do pracy,chodze pieszo,by choc troche sie wyciszyc.. mieszkam za granica.

moze i zmęczenie a moze zwykła rutyna się wkradła .. Ja miałam coś podobnego ale jeszcze opadałam z sił i chudłam.. okazało sie ze mam.. nadczynność tarczycy..

Gość asaa
Zbadaj sobie tarczycę: TSH FT# i FT4.Zrob sobie basdania prywatnie.Jestem przekonana ,że to niedoczynnośc tarczycy!!

Gość Zaaja
O metodzie EEG biofeedback słyszałam wiele dobrych opinii. Sprawdza się w wielu przypadkach i jest podstawą diagnozy wielu chorób takich jak adhd, przyczyny bólu głowy, przyczyny kłopotów z koncentracją. Więcej informacji o tej metodzie można dowiedzieć się z http://eeginstytut.pl/