Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Invisible11

ziomek potrzebuje pomocy sluchajcie powazna sprawa..

Polecane posty

Czesc jestem nastolatkiem w wieku 16 . Mam spory problem z komunikowaniem sie z innymi ludzmi. Sam nie wiem o czym rozmawiac , a jeszcze wieksza trudnosc esprawia mi rozmowa z osobami starszymi/doroslymi. Osoba z ktora sie najlepiej dogaduje jest moja dziewczyna z nia zawsze moge porozmawiac o wszystkim. Z nia mam najlepsze kontakty, lepsze niz z moimi rodzicami. Z rodzicami ogolnie mam srednie kontakty malo z nimi rozmawiam a nawet bardzo malo, ale to jest tez moja wina nie znajduje czasu by siasc z nimi i sprobowac porozmawiac, w koncu to im zawdzieczam dach nad glowa i utrzymanie. Nie narzekam na brak przyjaciol i znajomych w miesci, ktorym mieszam. Aktualnie jestem na wakacjach i bardzo ciezko jest mi z kims normalnie porozmawiac, sprawia mi to duze problemy. A nikt nie chce chyba przebywac w towarzystwie osoby, ktora sie orawie w ogole nie odzywa. Jestem tutaj jak duch patrze na zegarek i czekam az kolejny dzien sie skonczy. Z natury od malego mam problemy z prowadzeniem rozmow, mam na sobie taka blokate, czasami chodzbym chcial po prostu ciezko powiedziec mi cokolwiek. Jestem nastawiony tak psychicznie i nie moge tego przelamac.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować