Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomekhardcorowyproblem

Prezent dla dziewczyny - jak jej dać?

Polecane posty

Witam, Drogie Panie mam do Was takie pytania (problem może mały, ale jednak się zapytam co byście zrobiły na moim miejscu). Opiszę "problem": niedługo moja dziewczyna ma urodziny: kupiłem jej skromną biżuterię (markową więc opakowaną). Początkowo myślałem, że jej urodziny spędzimy tylko we dwoje ona chce jednak spędzić je w towarzystwie nie tylko moim ale i jej koleżanek (nawet nie wiem czy u niej czy w jakimś lokalu). I teraz przechodzę do sedna: -prezent-biżuterię rozpakowywać i np wisiorek założyć mojej dziewczynie "własnoręcznie" na szyję czy dać w pudełeczku? -czy takie jednak osobiste prezenty powinno się dawać przy kimś (mam na myśli jej koleżanki)? Czy przy nich nie lepiej dać jej misia? PS. Początkowo miałem pomysł, żeby zabrać moją dziewczynę w jakieś romantyczne miejsce (sam na sam) i jej wisiorek i bransoletkę założyć "niby przez przypadek", czy może dla potrzeby biżuterii powinienem zorganizować osobną okazję? Jak Wy byście chciały, żeby Wasz facet to zrobił. Proszę o rady i z góry dzięki.

tj np misia

Gość stella...bella
upominek daj na osobności, a przy koleżankach np kwiaty. misia nie dawaj

Gość asdsdfsfsadsa
po ile macie lat? jak blisko jest z kolezankami ? kochacie sie juz? speszy sie bielizna? ile ejstescie razem?

Gość samsung_lady
misie to porażka, ale wisiorek dany na osobności OK

Gość urodzinkowooooo
ja to myślę tak, że ... tzn ja bym tak chiala;p ze spotkanie z kolezankami w jden dzien, imprezka czy tam cos;p ale WCZEŚNIEJ chciałabym żeby moj facet wymyslil cos romantycznego;p wlasnie kolacja czy cos, ale sami;p a co do sposobu samego wreczenia prezentu, to wolałabym dostac pudeleczko, sama je otworzyc;p ewentualnie jak juz otworze, wyjme, zobacze to mogłabym miec to załozone przez faceta;p tyle, dziekuje za uwage:)

Gość urodzinkowooooo
no, no;p bez misia :) hehe:)

Gość popieram :)
Bez misia :) Przy koleżankach możesz dać jej kwiaty, ale nie musisz, jeżeli biżuterię dasz jej na przykład dzień wcześniej, na osobności, inaczej mogłaby się trochę dziwnie poczuć, że od koleżanek dostała jakieś upominki, a od swojego mężczyzny nie :) (dlatego właśnie lepiej wcześniej, przy okazji pochwali się kumpelom, co jej podarowałeś) Jeżeli będziesz dawał prezent w domu - wtedy możesz jej założyć, a jeżeli w jakimś innym miejscu, lepiej daj jej w opakowaniu (nie chodzi tu o to, żeby zobaczyć, czy coś jej firmowe - po prostu w domu będzie mogła przejrzeć się w lustrze i dokładnie obejrzeć ten wisiorek, a np. w jakimś romantycznym miejscu, park itp. takiej możliwości nie będzie)

Z misiem żartowałem:D hehe a właśnie o to mi chodziło jak kobieta się poczuje gdy da się jej coś osobistego przy obcych bądź co bądź ludziach. Co do pytań mamy po 25 lat i jesteśmy razem półtora roku. W każdym razie dzięki za odpowiedzi:) A co do tych pudełek to nie wiem czy nie jest tak jak z medalami w pudełkach że daje się je pośmiertnie:D

Swoją drogą nie podkreślałem firmowości z tym pudełkiem:D chodziło mi o to że po prostu w salonie tak to opakowali:D

Gość najbrzydsze sa golfy
dać na osobności przed imprezą i tyle. żadnych misiów ani zakładania na szyje jak w filmach:D jak wychodzę to zawsze mam juz biżuterie kompletną i dobrana do stroju i nie chciałabym mieć nigdy nic dodatkowego chociażby byl to nowy naszyjnik od ukochanego

Dzięki:D po prostu jako facet nie myślę o takich "głupotach" co jak i kiedy więc wolę zapytać innych kobiet a chciałbym żeby Mojej Dziewczynie zrobiło się miło:)

Swoją drogą myślałem żeby dać jej coś "złośliwego" w stylu mopa:D ale chyba sobie daruję:) chyba że książkę kucharską:D

Gość gość
Bierz kolczyki kółka z zawieszkami https://www.ankabizuteria.pl/kolczyki. Zawsze można później coś zmienić. Mają sporo wygodnych zapięć biżuterii. Przez weekendy czasami przeglądam ich nowości, bo bardzo lubię biżuterię srebrną. Sama trochę robię i się inspiruję katalogiem.

Gość gość
Może kolczyki szare perły. Raczej do każdego rodzaju cery pasują i nic się z nimi nie dzieje. Dobre połączenia znajdziesz w sklepie https://www.ankabizuteria.pl/kolekcje. Dobrze doradzili, bo pytałam czym czyścić sztuczną biżuterię. Od ręki mi odpisali. Dużo rozmiarów do wyboru i sporo zapięć, więc można optymalizować nawet do nietypowego wizerunku.