Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutno mi i źle

piątek wieczór, siedzę kompletnie sama

Polecane posty

Gość Sama,samiuteńka
To dlaczego nie wyjdziesz do ludzi? Może zajmiesz się jakąś pracą?Ja mam dobry kontakt z ludzmi,nie mam problemów z komunikowaniem się.Po śmierci męża myślałam że dostane świra,ale jakoś zapanowałam nad sytuacją żeby nie zwariować.Czasmi wieczorem zbierało mi sie na płacz,ale doszłam do siebie i życie toczy się dalej! Wejdz w otoczenie ludzi,przecież są jeszcze życzliwi na tym świecie.Pozdrawiam Cię serdecznie.

Gość smutno mi i źle
dyskusja chyba się zakończyła... w każdym razie - jakkolwiek smutno by to nie zabrzmiało - dzięki za te kilka wymienionych na forum zdań... jakoś odrobinę lżej, ze świadomością, że nie jest się w samotności osamotnionym!

Gość smutno mi i źle
Mam pracę, 8 h od poniedziałku do piątku :) staram się wychodzić do ludzi jak mogę, tylko do tanga trzeba dwojga - co zrobisz, jak ludzie akurat na to wychodzenie nie mają ochoty... Bardzo współczuję śmierci męża, nie wyobrażam sobie nawet, jak straszne musi być przechodzić przez coś takiego.

Gość smutno mi i źle
a co pijesz?:>

w tej chwili finlandie grejfrutowa z sokiem z bialych winogron... pycha... zapraszam jesli macie ochote sie dolaczyc :)

skarbie ja tez samotna w piatek wieczor... mam tylu przyjaciol a kazdy ma tykle spraw... no i zostala samotnosc... a moje dziecko nie chce isc spac... no coz kazdy ma wzyciu cos dp przezycia... ide zapalic... zaraz wracam oczywiscie :)

Gość smutno mi i źle
drink brzmi świetnie! Bede musiala kiedys wyprobować ;) ja obok mam tylko wodę i słonecznik ;P

Gość smutno mi i źle
a te 'sprawy' znajomych do załatwiania najbardziej chyba przygnębiające, bo zwykle banalne i niewymagające naszego udziału :(

no tak kazdy ma swoje zycie... dzisiaj tak akurat wyszlo ze jestem sama i tylko kafe mi pozostala :)

smutno mi i źle \gdzies wczesniej widzialm ze jestes z wroclawia? ja na razie w uk ale w polsce nysa wiec wcale nie tak daleko :)

Gość smutno mi i źle
UK, super! Uwielbiam Wyspy, pomimo tej dołującej pogody :) Na długo tam jestes?

Gość smutno mi i źle
dobranoc to all1 ;p

Gość smutno mi i źle
ktoś tu może jest..?