Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania2323

czy mogę być w ciąży ?

Polecane posty

Gość Ania2323

Cześć , dzisiaj ja i mój chłopak uprawialiśmy sex bez zabezpieczenia. Mój chłopak nie doszedł we mnie tylko zdążył wyciągnąć. Dzisiaj dostałam okresu - tydzień przed terminem. Jest możliwe ,że jestem w ciąży ?

Gość O ludzie
.... Jak sie dzieci biora za sex... Miazga

Gość Ania2323
To mogę czy nie?

Gość O ludzie
Tak, mozesz... Ale za wczesnie by stwierdzic, No weeeez nie zakamuj nas. Myslisz, ze pare godzin po stosunku mozna ocenic czy sie zaszlo? Nie jestes w ciazy... Gwarantuje

Gość Ania2323
ufff, dziękuję... Bo już myślałam ,że jestem.....

Gość Ania2323
Dostanę jeszcze jakieś wypowiedzi?

Gość bosz
Czytajac takie posty jestem w 100% pewien ze komory w Auschwitz da sie jeszcze wyremontowac

Gość Ania2323
-,- ? A dostanę jakieś normalne odpowiedzi ?

JESTEŚ NIEDOUCZONA :D bzykać to byś sie chciała, a durne pytania zadajesz. sex bez zabezpieczenia. -> klucz 🖐️ teraz wygogluj i znajdziesz zamek do niego 🖐️

Gość Truskawa!
Oczywiście jesteś w ciąźy !!l Zamiast nogi rozkładać poczytaj co nieco o swojej kobiecości i antykoncepcji

Gość gttry
Z tego seksu nie będzie ciąży...dziecko weź korepetycje z biologii....

Gość Słaba Sytuacja
Jeżeli na prawdę zdążył wyciągnąć o czasie to raczej nie masz się czym martwić aczkolwiek stosunek przerywany nie jest żadnym zabezpieczeniem wg mnie, najlepiej określ który to dzień cyklu wtedy będziesz wiedziała mniej więcej czy masz dni płodne czy nie i czy jest sens w ogóle się martwić.. Nie rozumiem ludzi , którzy napier****ją komentarzami "bo dzieci się za seks zabrały" albo takie , których nawet nie powtórzę jak pisał "BOSZ" bo mam szacunek do historii .. Jesteście półgłówkami odpowiadając z ten sposób na pytania, trochę szacunku i może uda wam się kiedyś stać "całymigłówkami". Pozdrawiam

Gość alallala
ale jestes glupia bozeeeee

Gość Anonimkaa 24
Witaam . .Kochałam się z Facetem 4 dni przed miesiączką (wytrysk był do środka) (10.02) miesiączke dostałam 15,02 trwała 5dni, od dwóch dni boli mnie podbrzusze, jajnik tak jak bym miała dostac miesiaczke, często zaczynam siusiać, i czasami z rana się źle czuje . . . Czy w takim przypadku jest możliwość zajścia w ciąże ??

Gość aaannnnkkkk
HEJ ja rowniez jakos 5 dni przed okresem ( byl to 25 dzien cyklu) uprawialm sex tylko wytrysku nie bylo do srdka po ok 4 dniach dostalam okres czyli w terminie czy moge byc spokojna ?

Hej! Mam problem... 19 stycznia uprawialam z chlopakiem petting i tak jakos wyszlo ze sporo spermy znalazlo sie na wargach sromowych, no oczywiscie jak to zauwazylam to od razu wytarlam. Jednak 26 stycznia mialam dostac okres a sie nie zjawil, zrobilam 3 testy i wszystkie wyszly negatywnie a okres dostalam 30 stycznia.Jednak po tym okresie zle sie czulam: bol piersi, brzucha ale juz przeszly i postanowilam zrobic kolejny test 22 lutego wic dobry miesiac po tej akcji i tez wyszedl negatywnie. Czy moge byc pewna tego wyniku?? Prosze o pomoc.

Hej! Mam problem... 19 stycznia uprawialam z chlopakiem petting i tak jakos wyszlo ze sporo spermy znalazlo sie na wargach sromowych, no oczywiscie jak to zauwazylam to od razu wytarlam. Jednak 26 stycznia mialam dostac okres a sie nie zjawil, zrobilam 3 testy i wszystkie wyszly negatywnie a okres dostalam 30 stycznia.Jednak po tym okresie zle sie czulam: bol piersi, brzucha ale juz przeszly i postanowilam zrobic kolejny test 22 lutego wic dobry miesiac po tej akcji i tez wyszedl negatywnie. Czy moge byc pewna tego wyniku?? Prosze o pomoc.