Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajdankaz

Mój test ciazowy....i ?

Polecane posty

Gość ajdankaz

okres spoznia mi sie 4ty dzien wiec dzis po podwieczór postanowilam zrobic test ciazowy i sa dwie kreski lecz ta co wykazuje hormon ciazowy jest slabszego koloru ale widac ja normalnie.. dla pewnosci zrobilam 2gi test przed chwila i wyszlo to samo .. czy to znaczy ze jestem w ciazy?

Gość BVNGJH
chyba masz wzór na opakowaniu,nie jestes na szczęscie idiotko

Gość BVNGJH
musza byc dwie równe a jak jedna jest jasniejsza to choj

Gość ajdankaz
hehe czy sie ciesze? moge powiedziec ze tak bo mam super faceta u swojego boku i bardzo kocham dzieci..lecz teraz uwaga..... mam okolo 18stki dopiero.. naprawde. jak sa te kreski na tescie to czy powinnam isc tera do lekarza?

Gość ajdankaz
@BVNGJH - hjehje a co ty taka wulgarna? a moze u siebie widzisz stale tylko jedna kreseczke i stad ta zlosc? :)

Gość ajdankaz
aha oki a powiedzcie mi dziewczyny jak pojde do lekarza to jak to bedzie wygladalo dalej? jakies badanie krwi czy jak? :)

A wiekiem się nie przejmuj, ja urodziłam mając 19 lat. Najważniejsze że jesteś odpowiedzialna.

Gość ajdankaz
nie puszczalska, tylko GOTOWA i STAC mnie i mojego faceta na taki wydatek. Wiem ile to kasy idzie na malego ale finasow mamy wystarczajaco ;)

A wiekiem się nie przejmuj, ja urodziłam mając 19 lat. Najważniejsze że jesteś odpowiedzialna.

Gość ajdankaz
moze dla ciebie puszczalska to ze mam dopiero za pare miechow 18stke to nie mam mózgu 15sto czy 16sto latki. Podchodze do tego na powaznie nie uzywam zabezpieczenia bo jestem wierzaca i tak dalej i tak dalej zawsze mowie to co pan bog da to przyjme a ze stalo sie jak sie stalo to nie ma odwrotu i cieszymy sie z tego bo nie klepiemy biedy i mamy wystarczajaco finansow. Ty sie o to nie martw.

Zbada Cie ginekologicznie,zrobi usg.ja bylam juz w 8 tyg wiec badania krwi nie mialam ale skierowanie na badania krwi moczu ogolnie

Gość nanant
ja miałam jedną kreseczkę ciemniejszą, a drugą jaśniejszą na teście i wyszła ciąża. Teraz mam niespełna 3 letnią córkę :)Gratulacje...

Gość ajdankaz
noi Natalia podziwiam cie za to :) Ale ja sie ogolnie troszke boje bo jestem wiesz..niedoswiadczona ale duzo czytam o tym na necie itd.

Glupimi komentarzami sie nie martw! Skoro masz oparcie w chlopaku, finansowo nie narzekacie i masz widac dojrzale podejscie to wszystko inne sie ulozy:)

Gość estrevve
gumka nie ale ruchańsko tak? ale mi wierzaca jesteś :D

Gość karplowa
Jak takas wierzaca to powinnas wiedziec, ze seks przedmalzenski to grzech.

Gość ajdankaz
tak na oko to na tych kalkulatorach ciazy sprawdzilam ktory to tydzien jakby co i wyszlo ze 5-ty. Jestem troche w szoku nie wiem jak sie zachowywac itd ale pierwsze co to odstawilam fajki i kupilam se kwas foliiowy.

Gość hahahhaahhaha
nie używam zabezpieczenia bo jestem wierząca? nie mogę :) a co Twoja religia mówi o dawaniu dupy przed śubem?

Gość hahahhaahhaha
swoją drogą widać po Twoich wypowiedziach że inteligencją to ty nie grzeszysz, bez obrazy oczywiście :) wszystkiego dobrego!

A dziś córka ma już ponad 4 latka. :) Też byłam niedoświadczona... Masz mnóstwo czasu na oswojenie się z sytuacją i lekturę wszystkiego co potrzebne.

Gość ajdankaz
@Nie87 - no co ty mam beke z tych ludzi co pisza wulgaryzmy sama nie wiem po co jestem tu na forum bo mozna anonimowo sie poradzic kogos,spytac itd a nie np wyzywac mnie od puszczalskich... Kpina!:) pokazalam mojemu chlopakowi test i pocalowal mnie i moj brzuch i na nim zasnal...haha ale widac ze byl w lekkim szoku. Ogolnie jest starszy ode mnie o 6 lat,ale za to bardzo kochany i mi duzo pomaga itd..

Gość ajdankaz
@Nie87 - no co ty mam beke z tych ludzi co pisza wulgaryzmy sama nie wiem po co jestem tu na forum bo mozna anonimowo sie poradzic kogos,spytac itd a nie np wyzywac mnie od puszczalskich... Kpina!:) pokazalam mojemu chlopakowi test i pocalowal mnie i moj brzuch i na nim zasnal...haha ale widac ze byl w lekkim szoku. Ogolnie jest starszy ode mnie o 6 lat,ale za to bardzo kochany i mi duzo pomaga itd..

Do lekarza wybierz sie obowiazkowo. Kwas foliowy jak najbardziej wskazany. Nauczysz sie wszystkiego masz tyle miesiecy:)

Gość ajdankaz
Natalia poradz mi moze jesli cos wiesz bo np jak jestem obecnie na oko w 5tc to jak powinnam sie zachowywac? w sensie jakas dieta czy cos bo naprawde nie wiem?