Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla panna mloda 29

W przeszłości facet duuużo szalał i teraz...proszę przeczytaj

Polecane posty

Gość izusia.87
nie badządz naiwna miałam tak samo wyszalał się trójkaciki ci chwile inna jak mnie poznał miłośc tp mówił ze juz nie potrzebuje żadnej bo się wyszalał i mnie kocha najbardziej mineło 2 i pół roku czyli teraz 4 tygodnie temu dowiedziałam sie o romansię:/ zaufałam i dostałam w dupe jesteśmy razem mamy dziecko. nigdy nie wiez na słowo

Gość o naiwności.........widać,że
tu dużo młodzieży przesiaduje!nie ma czegoś takiego jak wyszaleć się i zmienić! w seksuologii są typy sexualne facetów należy iść tym śladem,a nie wierzyć w stereotypy tworzone na poczet wygodnictwa takich mężczyzn,jeśli facet jest b reaktywny (potrzebuje różnorodnych bodźców) to jest możliwe ,że zostając z jedną przez pewien okres czasu będzie wierny(rok, dwa, pięć),ale ta reaktywność to jak alkoholizm-da znać prędzej czy później i facet wróci do swoich przyzwyczajeń-nie ma wątpliwości!!!!!!

Gość Przeszłość mówi dużo
o człowieku i czym się w życiu kieruje.

Gość jak dla mnie facet
który musi sie wyszaleć to bezwartościowe gówno nie nadajace się na poważnego i odpowiedzialnego partnera a co dopiero ojca moich dzieci , nie chce zeby ich ojciec ruchał co popadnie przed małżeństwem ze mna , brzydziłabym się takiego frajera.