Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elizaboo90

Microgynon21

Polecane posty

Gość Elizaboo90

Witam wszystkie Panie. Chciałam się dowiedzieć czy któraś z Was brała tabletki antykoncepcyjne Microgynon 21. Chodzi mi o to, że przy pierwszym opakowaniu przestałam je brać po 11 tabletkach. Strasznie źle się czułam, byłam strasznie słaba, okres trwał wtedy 16 dni (po wzięciu 11 tabletek, krwawiłam jeszcze 5 dni). Przerwałam bez konsultacji z lekarzem. Zastanawiam się teraz co robić. Okres spóźnia mi się już 19 dzień... W ciąży napewno nie jestem. Testy ciążowe też nic nie wykazały a wizyte u ginekologa będę mieć dopiero za miesiąc... Martwi mnie to... Po tabletki zgłosiłam się z tego powodu, że mam bardzo bolesne miesiączki i ostatnio mi już nawet Ketonal na bóle nie pomógł a przy okazji chciałam mieć dodatkowe zabezpieczenie..

Gość Pisz pisz beato
ja brałam ale bardzo dawno,libido 0,stany depresyjne.wywalilam w cholerę.

Gość Elizaboo90
A jak wyglądały u Ciebie cykle po przerwaniu? Jeśli mogę wiedzieć oczywiście ;) Boję się teraz, że będę musiała brać znowu jakąś chemie, żeby mi się spowrotem wszystko uregulowało :/

Gość Pisz pisz beato
po prostu poczekalam na okres,jakoś długo to trwało,ale póżniej już ok.generalnie nie polecam hormonów,bo bralam microgynon,logest,yasminelle i po każdym miałam jakieś jazdy.ale co do microgynon to okres podczas ich brania był bardzo krótki i skąpy.

Gość Pisz pisz beato
po prostu poczekaj cierpliwie na miesiączkę,bo organizm teraz trochę zgłupiał i jedż na gumkach.

Gość Elizaboo90
Dzięki wielkie ;) Uspokoiłaś mnie odrobinkę ;)