Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marrrr1990

Szukam nieśmiałej dziewczyny

Polecane posty

Witam mam 21 lat szukam dziewczyny na poważnie. Nieśmiała dziewczyna to taka wrażliwa kobieta że aż chce się ją przytulić i pocieszyć, będę ją chronił przed wiatrem deszczem i złem, poprostu zawsze będę przy niej blisko nigdy jej nie zranie i nie skrzywdze. Mam nadzieję że kogoś takiego znajdę a jak nie, to będę pisał i szukał i się nie poddam http://dopasowani.pl/profile/marrrr1990/ piszcie na mail marrrr1990@o2.pl

Nieśmiałe osoby często wydają się wyniosłe, a Ty chyba wyobrażasz sobie szarą, zahukaną myszkę na której widok budzi się w ludziach instynkt opiekuńczy:D Powodzenia

Gość uladana
Masz podstawowe wykształcenie?!

& Krwawa Wilczyca Dokładnie, poprostu takie dziewczyny to skarb, chciałbym znaleść taką dziewczynę co mógł bym sie nią opiekować, troszczyć i kochać.

& Krwawa Wilczyca Dokładnie, poprostu takie dziewczyny to skarb, chciałbym znaleść taką dziewczynę co mógł bym sie nią opiekować, troszczyć i kochać. wykształcenie mam gimnazjalne, z powodu choroby ale chcę się dalej uczyć.

Wiem o czym myślisz ,miałem kiedyś taką dziewczynę ,poznać taką cholernie trudno przez tą nieśmiałość ,ale w sumie warto .Powodzenia :classic_cool: