Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aneckaaa

Czy możliwe, że jestem w ciąży?

Polecane posty

Gość Aneckaaa

Witam Kochane, uprawialam seks z mężem w zeszlym miesiącu, ale okolo 10 dni po stosunku dostalam okres a i test wyszedl negatywnie. poźniej jednak uważaliśmy aż 10 dni temu na wakacjach zaszaleliśmy 3razy. boli mnie podbrzusze od okolo 3 dni i piersi są nabrzmiałe. zrobilam wczoraj dwa testy wyszla jedna kreska wyraźna a druga troche mniej, dziś wukonałam znów dwa testy i sytuacja jest ta sama, druga kreska lepiej widoczna, ale ciut slabsza niz ta kontrolna. Czy około 10 dni po stosunku jest możliwe, że test wykaże ciąże? wolala bym żeby to nie byla ciąża z lipca gdyż po okresie bylam u dentysty na zabiegu, dostalam 5 dawek znieczulenia a ponad to bralam antybiotyk. Co o tym myslicie?

Gość Aneckaaa
nikt mi nie pomoze ?:( poszla bym na badanie betahcg ale jest sobota, moj ginekolog przyjmuje dopiero w czwartek.

Gość hm ehh
jak pojawiła sie druga kreska mało widoczna ale ja troszke widac to najprawdopodobniej jesteś w ciązy, za kilka dni bedzie wyraźniej widoczna. Zrób jutro i zobaczysz, a najlepiej by było bys poszła do lekarza on wtedy ci powie.

Gość Aneckaaa
kreska dzis jest bardzo widoczna choc mniej jak ta kontrolna ale golym okiem ja widac, nie trzeba sie przypatrywac.

Gość halo nie do wiary
jesteś w ciąży. jakiej pomocy oczekujesz? znieczuleniem i antybiotykiem się nie przejmuj, bo na tak wczesnym etapie ciąży nie mogły zaszkodzić dziecku.

Gość hm ehh
to jesteś w ciąży, według mnie

Gość Aneckaaa
ufff cale szczescie bo balam sie przez te leki i jeszcze leki na alergie. w czwartek potwierdze u ginekologa. dzieki wielkie.

Gość kaftanik niebieski
byc moze ona chce dzizdiusia

Gość Aneckaaa
nie byc moze a zdecydowanie chce :)