Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qqqqqqqqqqqqd

telefon na abonament BEZROBOTNA

Polecane posty

Gość qqqqqqqqqqqqd

witam jestem os. bezrobotna utrzymuje sie z alimentów mam 2 mies. dziecko czy moge wziąć na siebie telefon na abonament w plusie? nie mam jak przedstawic tego ze pobieram alimenty bo mój ex. maz przelewa mi co mies. pieniadze na konto.

Gość rzucić go .rzucić go
alimenty i tak sa na dziecko nie na ciebie , nie mozesz sobei za to dostac abonamentu czy nie masz innych zrodel dochodu? nie dadza ci nic w plusie

Gość qqqqqqqqqqqqd
700 zł jest na dziecko 300 zł na mnie. Nie mam , mąż odszedł do innej kobiety i po długim rozmowach zgodził sie na taka sume , ja mieszkam u mamy.

Gość rzucić go .rzucić go
to nie jest oficjalne zrodlo dochodow jak umowa o prace czyc so.. wg mnie ci nie dadza, pogoogluj jakie sa zasady w plusie moze jakis mix? btw jak za tyle mozesz przezyc...?

Gość qqqqqqqqqqqqd
a no trzeba sobie radzić , dziecko skonczy 4 mies to uciekam do pracy bo ciężko nam , za przeproszeniem sobie od mordy odbieram zeby dziecko miało , ale mam nadzieje że nadejdą lepsze lata :)

Gość ixyyyyyyyyyyy
a musisz miec telefon na abonament?

Gość wlasnie zmienilam z wbk na
no wlasnie, tu nie ma co jesc a telefon na abonament bierze...........:O:O:O:O

Gość gość
Uwaga! Oferta tylko dla osób prowadzących firmy: -Nielimitowane połączenia do wszystkich sieci w Polsce na komórki i stacjonarne - nielimitowane SMSy i MMSy do wszystkich sieci - pakiet 2GB Internetu LTE miesięcznie http://telefony.eprofitplus.pl/oferta.php?p=8752

Osobiście poleciłbym poszukiwania oferty na kartę. Z własnego doświadczenia wiem, że pomocny w tym może być komórkomat, bądź jakaś inna porównywarka ofert- wedle uznania ;) Abonament to jednak zobowiązanie.

Teraz można znaleźć bardzo tanie oferty abonamentowe, Sprawdzenie www.komórkomat.pl to dobry pomysł.