Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana partnerka 40-latka

jak to jest u 40 latków

Polecane posty

Gość załamana partnerka 40-latka

mam nowego partnera, on ma 40 lat i problem z erekcją bardzo szybko się podnieca, ale równie szybko mu opada ja jestem młodsza, mam wysokie libido i meczy mnie ta sytuacja boje się że będzie jeszcze gorzej jak to jest z facetami po 40-tce?

Gość mam 43
Też się szybko podniecam, ale stoi tyle, ile trzeba, i nie opada przedwcześnie (nic nie robi przedwcześnie :P)

Gość volonta
zle trafilas, moj facet ma 45 i jest wszystko ok.

Gość doświadczony przez życie
A moja żona nie dała mi doopy od prawie roku, czyli od momentu gdy skończyła 40tkę.

Gość onawi
zaproponuj viagre i wszystko bedzie ok a nawet jeszcze lepiej ,moj facet bierze pol bo tyle wystarcza i juz bez bym nie chciala po jest dluzej jest wiekszy i taki nabrzmialy ......sprobujcie a nie bedziecie zalowc :)

Przy takim dziadku każdej będzie się wydawało że ma wysokie libido. :O Po jaką cholerę waflujesz się z takim prykiem. Co już nie ma jurnych zuchów, którzy napastowaliby na twoją wątpliwej jakości cnotę ?

Michaił Pravda, a może ona ma dość małolatów onanistów, którzy wiedzą tylko, że trzeba wsadzić, poruszać i strzelić? Małolata nie stać na wiele poza tym, co napisałem :-)