Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Angelikus

poród zamość

Polecane posty

Gość Angelikus

witam serdecznie mam pytanie czy któraś z was rodziła w zamościu na jana pawła i czy jest tam mozliwy porod ze znieczuleniem jesli tak to jakim i za ile i jak wogole warunki w zamosciu bo ja slyszalam rozne opinie i nie wiem gdzie rodzic czy w zamosciu czy w lublinie dodam ze do lekarza jezdzilam do lublina prosze o szybka odpowiedz z gory bardzo dziekuje i pozdrawiam.

Gość No to może...
Nie wiem jak jest ze znieczuleniem, ale moje kuzynki tam rodziły i są bardzo zadowolone. Jedna SN, druga dwa razy CC. Tylko nie wiem czy to obiektywna opinia bo moja mama jest pielęgniarką i była z nimi przy porodach. Na pewno opieka po porodzie super - bo byłam widziałam i w porównaniu z tym co ja miałam to niebo a ziemia.

Gość Angelikus
a ty gdzie rodzilas no i wlasnie sie boje tam rodzic bo nawet nie chodzilam do zadnego lekarza z zamoscia

Gość No to może...
Ja rodziłam w Rzeszowie. Nie masz się czego obawiać. Jedna z tych moich kuzynek też nie chodziła do lekarza z Zamościa i normalnie przyjechała jak zaczęły się skurcze i ja przyjęli. Teraz jest w drugiej ciąży i jeździ do Lublina ale planuje znów poród w JP. Druga akurat chodziła do dr Federowicza.