Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamanaaaaaa i smutnaaa

Jest mi zle :(

Polecane posty

Gość co racja tooo raacja
dziala. pisze na bierzaca. wlasnie mi wypisuje smsa jak mnie kocha a ja go tak taktujne a przeciez on robi dla mnie wszytko. , jak to role sie odwracaja, napisalam mu ze mam go w dupie. kutas zlamany.

Haha, ostro :) ja nie potrafie byc az tak stanowcza :)

nie jest latwo. reka mnie swiezbila caly wieczor zeby cos napisac. gapilam sie na zegar i czekalam az zadzwoni. poklocilsmy sie o 17. zadzwonil (puscil sygnal bo nie odebralam, dopiero za 3 razem) o 22. zalamuje mnie ze faceci sa nienormalni. ja chce noralnego zwiazku ale widze ze nie da sie. oni chyba wola rozkarpyszone ksiezniczki. poki nie walne "focha" to jest badanie granic.

Dokladnie.. jakby nie mogli sie ciagle starac. Dla mnie ten zwiazek jest ciagle wazny, nie olewam go, jest ciagle na pierwszym miejscu.. ale czuje, ze juz go to nudzi. Dlaczego nie moze byc ciagle dobrze??? ehh..

bo kroliczek zlapany, wiec pora gonic nowego. chyba ze ten stary okaze sie nie do konca zlapany.

Jakby znalazl sobie inna to bym sie zalamala.. pora chyba sie ogarnac i dac mu popalic.

wkurza mnie to. jestesmy razem 10 lat, 2 po slubie, i co mam zgrywac fochasta dame? nie jestem nią, nie lubie walic fochow ani udawc ksiezniczki. ale widze ze jemu to imponuje. bez sensu. jebac taki zwiazek chyba.

Na Twojego to jeszcze fochy dzialaja.. a moj? jak sie klocimy i nie odzywam sie troche (gora trzy dni) to i tak nie odpusci, tylko ja musze pierwsza.. jest taki uparty.

facecci sa pojebani. jak ich kochasz to zle. eh. ja zglupieje. chyba walne focha na serio. No chodź tu, mówię ci, że chodź tu i usiądź Ty świrze, najwyżej powiem ci to na ucho Nic ci nie będzie, siadaj, opowiadaj

Gość Naiwne jestescie
Zostawcie frajerow kopnijcie w doope i niech sie yebia na ryj. Sprobujcie z kobieta i zostaniecie les. Kobiety sa normalne

Gość Kokoszka euro Matrioszka
wspolczuje autorce. To jest straszny bol, jezeli kocha sie faceta a on tak traktuje. W sumie ciezko ich rozgryzc i domyslec sie co ma w glowie i co teraz mysli. Moze czuje to samo ale wkradla sie rutyna? ja proponuje jakos odswiezyc związek rozbudzic uczucie na nowo.

Dokladnie sa pojebani.. I ciezko sie domyslec co maja w glowie.. Chcialabym wiedziec co mysli.

jedno jest pewne. nas maja w dupie, dbaja tylko o siebie. mnie moj wnerwil ostro. poczekam az przyjdzie na kolanach, widac lubi to.