Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amandaa155

glowa 2 tyg mlodsza od wieku ciazy 34 tydzien mial tak ktos??

Polecane posty

Gość niuu
DO LEKARZA Z TAKIM PYTANIEM!! Jak do ściany. :O

Gość niuu
O ile wiem to już ci wczoraj ktoś pisał o róznicach i co mu lekarz powiedział ale jak widać niepotrzebnie. Usg to nie wyrocznia nie wiesz o tym? Zresztą po co ja to piszę skoro ty i tak mnie zignorujesz. :O

jutro prawdopodobnie pojde na usg sprawdzic jak tam rozwoj tej glowki ,czy cos urosla ,w sumie od tego poprzedniego usg juz pare dni minelo ,bo bylo 31 lipca ...wiec zobacze ,czy sa jakies postepy ,czy nadal stoi w miejscu

Gość tak to maloglowie
a teraz spertalaj juz 🖐️

Gość prawdopodobnie twoja głowa
też nienajlepiej jest rozwinięta:D Żartowałam:)

Gość niunia89...
znowu ty idź nękać kogoś innego

chce aby wypowiedzialy sie osoby ,ktore mialy podobny przypadek ,a nie te bezproblemowe ,krore na moim miejscu tez by panikowaly ,ale teraz zgrywaja wielkie madrale ...

Gość nerciaaa
amanda przestan obrazac inne normalne osoby. Wierz mi,ze chyba nikt nie jest az taka panikara jak ty wiec nie opowiadaj, ze kazda by tak reagowala, bo juz wszyscy cie tu znaja i sie z ciebie smieja - to o czyms swiadczy. Myslisz, ze u kazdego na usg wszystkie wymiary zgadzaja sie co do dnia i tygodnia? Dlaczego nie sluchasz co sie do ciebie mowi?!!! Wczoraj probowalam, ci pomoc na twoim topiku i wytlumaczylam ci dokladnie jak to bywa z rozwojem poszczegolnych czesci ciala, ale i tak wiesz swoje i dalej drazysz temat. Ludzie poswiecaja swoj czas, zeby ci odpisac i cie uspokoic, a to jak grochem o sciane bo ty wiesz lepiej i dalej zakldasz topiki o tej samej tresci. Ludzie na kafeterii przestali cie traktowac powaznie.

Gość niuu
od ocen takich spraw są lekarze a nie forum i u lekarzy powinnaś szukać odpowiedzi. Zabierz wszystkie wyniki i skonsultuj się z lekarzem a nie szukaj osób które miały podobnie. Takie doszukiwanie się podobnych przypadków nic ci nie da bo różnie to bywa i to nie jest żaden banał przy którym można powiedzieć że u kogoś było tak a nie inaczej więc u ciebie będzie tak samo. Dziwisz się że ludzie mają cię dość? Zakładasz całe mnóstwo tematów panikując co rusz o coś innego ale z lekarzem się nie skonsultujesz bo po co. Lepiej się leczyć i diagnozować z dr Google. :O I jak kogoś takiego można traktować powaznie? Zastanów się w końcu. Ja gdy miałam co do czegoś wątpliwości albo się czegoś obawiałam w ciaży to dzwoniłam albo pytałam na wizycie mojego lekarza bo od tego on właśnie jest. I tak robi też większość osób. Szukanie analogii nie da ci nic.

Gość niuu
Nercia, dokładnie tak samo myslę jak ty. Mam od długiego czasu wrażenie że Amanda jako panikara ma w nosie racjonalne wypowiedzi a czyta tylko te które ją jeszcze bardziej nakręcają. :O Najbardziej biedne jest w tym wszystkim jej dziecko -tyle stresów mu funduje. Ale tym to akurat wcale się nie przejmuje Amanda.

Moja córcia miała o 6tyg młodszą główkę od wieku ciąży a wyszło na to że był do dupy sprzęt bo główka jest normalna

boje sie i panikuje ,bo mam ku temu powody ,ale nikt tego nie rozumie ...pilam nie wiedzac o ciazy i cala ciaze przez to martwie sie ,ze to fas ,a teraz ta glowka - glowny symptom to jak mam nie srac po rajtach ...?? do tego nie robiam usg genetycznego ,a przy chorobach genet wspoltowarzyszy mala glowa !! pytam jak mam sie nie bac ??

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyp
amanda pierdolnij sobie browca tak jak to robiłaś przez większość ciaży to ci się lepiej zrobi i na pewnoszklaneczka nie zaszkodzi dziecku,

Gość amdnadda
najbardziej to dziecku zaszkodzisz tym stresem;/ dlaczego o 4 nad ranem ty siedzisz na kafe zamiast spac i wypoczywac? to jest CHORE. KobieTO OGARNIJ SIE.

Gość dziewczyny nie ma
co pisac, bo do niej i tak nic nie dociera i nic nie rozumie, jeśli naprawde jest w ciąży, to tylko współczuć trzeba dziecku, że ma taką nienormalną matkę

bo dla Was to jest wielce smieszne ,a mnie nue jest do smiechu jak sobie pomysle o tym ,ze moje dziecko moze byc niepelnosprawne umyslowo:-(:-( jeszcze jak sobie do tego pomysle ,ze z mojej winy to chce umrzec :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Pisalam Ci, ze u mnie glowka jest prawie 4 tyg mlodsza, lekarz nie widzial nic niepokojacego. Robilam wszelkie usg, w tym genetyczne i nie wypilam ani grama alkoholu. Juz nie panikuj tak. To dziecko znerwicowane bedzie.

Gość dziewczyny nie ma
ty sama jesteś niepełnosprawna umysłowo- żadna matka nie narażałaby swojego dziecka na taki stres, jaki ty swojemu fundujesz!, co chwila wymyślasz nową głupotę i nie przyjmujesz racjonalnych argumentów, trzeba było nie chlać w ciąży, a najlepiej nie dopuścic do zajścia w nią

jakbym wiedziala ,ze jestem w ciazy to w zyciu bym nie chlala !!!! testy wychodzily negatywne ,a wrozka nie jestem ..a zycie studenckie i ciagle imprezy sa standardem...Niko - Tobie pomiary wychodza dobre ,gliwka tez ..raz tylko w szpitalu 3,5 tyg mlodsza Ci wyszla

ciekawe co bedzie cie niepokoic za tydzien....to jest chore :( u mnie tez byly ciagle rozbieznosci w wymiarach - a to glowka a to kosc udowa. maly sie urodzil zdrowy i dobrze sie rozwija. nie wiem po ci odpisuje bo kazda odpowiedz na twoje pytanie to jak walenie grochem o sciane...

Gość dziewczyny nie ma
ciekawa jestem na jakim uniwersytecie takie idiotki produkują?

W poniedzialek glowka byla ok. Mlodsza o 5 dni. We wtorek inna lekarka robila usg i wyszla juz mlodsza o 4 tyg. A wiesz czym sie rozni pomiar? 3 mm w obwodzie. I teraz zauwaz jak latwo zrobic taki blad.

Gość mamusia wojtusia1234
Nie chlałaś? A to dziwne bo na innym topicu tak ochoczo stwierdzałaś, że jeden reds nikomu nie zaszkodzi. Moze strzel redsika to stres ci zejdzie i pragnienie ugasi.

napusalam ,ze 1 reds nie zaszkodzi ,ale sama nie pilam procz karmi kilka razy ..ale jak nic sie nie pilo od poczatku ciazy to jeden reds nie zaszkodzi ..zreszta to topic o czym innym a nie o moim piciu ..

Gość niestety zmartwię cię
ale to na 99% małogłowie :(

ja juz wystatczajaco nocy i dni przeplakalam o to picie na poczatku ,wystatczsjaco spraw zaniedbalam i zylam w nerwach i depresji