Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rambarbarka

Co myślicie o kobietach karmiących piersią w centrach handlowych?

Polecane posty

Gość rambarbarka

Mnie osobiście coś takiego odraża i strasznie denerwuje. A często widzę takie kobiety. Nic sobie z tego nie robią, że ludzie obok przechodzą i wszystko widzą. Usiądzie taka paniusia na ławeczce, wyciągnie cyca i jak gdyby nigdy nic karmi dziecko. A wy co o tym myślicie?

Gość angela bangla
też uważam to za brak kultury, to co dla niej jest slodkie i piekne dla ludzi jest intymną sytuacją której nie chce widzieć również nie chciałabym widzieć dziecka robiącego kupe do nocnika w przy ławce i nie chciałabym widzieć pary kopulującej na podłodze

Gość Nie powinna tak robić
piersi to część również podniecająca mężczyzn nie zależnie od wieku i służy również w trakcie seksu więc powinna to robić w oddzielnym pomieszczeniu a nie gdzieś na widoku.

a te przxeklute czlekoksztaltne rozneglizowane albo tlusciochy albo bezcycowe wynalazki wiazace sie w rozne manify i inne zboczki to nie brak kultury tak oszpecac miejsca eleganckie jakimi sa centra handlowe?

no tak bo przecież kobieta,która chce karmić piersią jest skazane na siedzenie w domu co nie??? mi osobiście nie podoba się jeżeli kobieta usiadłaby sobie na samym środku na ławeczce i wywaliła cyca...ale jeśli ma dość kultury i usiądzie sobie gdzieś na uboczu,w kącie to OK.

Jakos w wiekszosci przypadkow te panie maja jakies szale albo chusty, i tym zakrywaja piers, ktora dziecko ssie. Niemowlak musi byc karmiony regularnie, co ma ta matka, wiecznie w domu siedziec?

Gość ałrelka
co sadzicie o paniach bez cycuszków? jak one chodz pomiescie:D dzieci cos musza jesc ,niech wyciagaja cycuszki i karmia to cos innego jest to dzieło samo w sobie cud natury

Gość ja.cie.coorva.nie.moge
Taaa, a jak mi się zachce srać, to mam ściągnąć gacie na środku ulicy i narobić na chodnik? Przecież to też jest cud natury, takimi zostaliśmy stworzeni.

Gość jesteśmy razem 9 lat i
mozna prezecież dyskretnie przysiąść gdzieś na ławce,pierś odłonic pieluszką np i podac dziecku. Co za problem?? Rozumiem,ze jakby srała to co innego,ale karmic dziecko??? Nieraz widzę małoalty,ktore w mijscach publicznych tak sie liżą,ze aż rzygac się chce. Albo tak na siebie włażą,ze o mało nie zaczną współzyc. TO ci nie przeszkadza?

Gość jesteśmy razem 9 lat i
osłonić*

Gość ałrelka
spróbuj :D mylicie pojecia i tyle

Gość 456h
eż uważam to za brak kultury, to co dla niej jest slodkie i piekne dla ludzi jest intymną sytuacją której nie chce widzieć również nie chciałabym widzieć dziecka robiącego kupe do nocnika w przy ławce i nie chciałabym widzieć pary kopulującej na podłodze dokladnie ostatnio wiszialm jak dziwcze tak namietnie sie calowalo z kolesiem n aprzystanku trzymajacv go mocno za jaja... to bytk dla mnie szok a stara nie jestem