Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PaniInżynier

Co wolni faceci widzą w mężatkach?

Polecane posty

Gość PaniInżynier

Pewnie takich tematów tu było już sporo. Ale niech mi to ktoś wytłumaczy. Ja mam 29 lat, jestem mężatką. On 35 lat, jest wolny. Poznaliśmy się przypadkowo. Jest wykształcony, inteligentny, ma pasje. W sumie to do niczego między nami nigdy nie doszło. Nie wiem czy w ogóle kiedyś dojdzie. Nie zabiegam o to bynajmniej. Mam swoje życie. Nigdy nie odzywam się do niego pierwsza. On to zawsze robi, nieraz częściej nieraz rzadziej. Żadnych podtekstów. Zwyczajna rozmowa. Ostatnio umówiliśmy się na kawę, było bardzo miło. On ma niesamowite poczucie humoru. Cały czas się śmialiśmy. Przed lokalem cześć:cześć i tyle. Oczywiście za parę dni się odezwał. Opowiedziałam tą całą sytuację zaufanej osobie i ona tak szczerze, to wyśmiała mnie. Powiedziała, że chyba głupia jestem jeśli tego nie widzę. Jej zdaniem to on nie wchodzi na "te" tematy, no bo co tu tłumaczyć. Powiedziała, że bez celu kontaktu by nie utrzymywał. Dziwne. Wg mnie on nie chce niczego więcej poza układem koleżeńskim. Sama nie wiem jak to odbierać. Może się ktoś wypowie? Pozdrawiam Wszystkich :)

Gość weqwweewe
darmowe ruchanko, bo ona nic nie powie mężowi,nie chce wyjść na puszczalską

Gość 456h
bo takie to mniejsze zagrozenie ze wolne sie przyczepiaja itp czssto mezatki sa nie doruchane a to tez plus tak// no i latwe sa giry rozkladaja moment

Gość ałrelka
same zalety widza mozna sie umówic z taka nie zamieszka z toba poru_____przer_________ od meza nie odejdzie

Gość ałrelka
oczywiscie ze nic nie chce na razie

Co widzę w mężatkach, materiał na dobrą kochankę. Może to niemoralne ale taka prawda. Kobieta ma już męża często ma dziecko, a jedyne czego szuka u drugiego faceta to bliskości, seksu. Mężatki są zupełnie inne jak kobiety stanu wolnego nie udają zgorszenia, są swobodniejsze, bardziej zdecydowane :)

Gość PaniInżynier
Jeśli chce mnie przelecieć to dlaczego wprost mi tego nie powiem? :)

Gość PaniInżynier
Sorki nie powie*

Gość 456h
bo najpierw cie poadorouje jak prawdziwy samiec , ciesz sie bo juz 35 za chwile staniesz sie niewidzialana dla nich

Gość ałrelka
jaka niewidzialna? kobieta jest jak wino im starsze tym lepsze:) nie powie ______bo samczyk musi po tubac wkoło ..jak perliczka po tupać ,rewir zaznaczyc zamotac ,gniazdko przyszykowac w danym kolorze ,stroszyc piorka a [potem

Gość 456h
jak bedziesz mies ok 40 i po to pogadamy heheh tak jest niestety

Gość PaniInżynier
Jestem zadbaną kobietą. Puki co nie mam kompleksów. Może po 40-tce będę je mieć

Gość ałrelka
czyli z Toba cos nie teges patrzysz tylko na powłoke człowieka zapominasz o czyms niewidzialnym

Gość PaniInżynier
Jak na razie mój wiek i wygląd mi nie przeszkadza. Heh. Nie obraziłabym się, gdyby czas już stanął w miejscu :P

Gość PaniInżynier
Nie patrzę tylko na powłokę. Zbyt wcześnie oceniasz innych

Gość tomecetylko
to sie ciesz i kozystaj z zycia!!! al e to praewda juz ci idzie do 40 a to zakonczenie mlodosci i nie wmowisz mi ze cialko tosamo masz jak mialas 25lat, romansuj kozystaj z zycia

Gość PaniInżynier
ja mam 29 lat, jeszcze parę latek młodości mi zostało, no nie przesadzajcie :P