Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przeczuwająca

Jacy są kobieciarze?

Polecane posty

Gość przeczuwająca

Czuję, że mężczyzna z którym się spotykam jest kobieciarzem. Miał wiele kobiet, ale tylko na wakacje. Ciągle mówi o ślubie i robi maślane oczy, choć znamy się bardzo krótko (tydzień). Planuje już wszystko. Wczoraj skończył dość szybko rozmowę na skype, bo było późno i podobno chciał iść spać. Dałam na niewidoczny, a on siedział i siedział, jak zmieniłam status na widoczny to on znowu zmienił na niewidoczny. Dwa razy się ta sytuacja powtórzyła, aż poszłam spać, bo się zdenerwowałam. Myślicie, że to kobieciarz? Jakie inne cechy charakteryzują kobieciarza?

Gość camerun
jak cię nie bzyka to nie jest kobieciarzem 🖐️

Gość przeczuwająca
oj na początku muszą jakoś uśpić czujność kobiety, jestem ciekawa jak.

Gość przeczuwająca
no na razie nie, ale przecież to dopiero tydzień...

Gość przeczuwająca
up

Jak nie jesteś faceta pewna to nie zaprzątaj sobie nim głowy. Po co później dochodzić czy jest wiarygodny i na każdym kroku być podejrzliwą. I siebie wkurzysz a i on będzie miał dość ciągłego zapewniania o swojej niewinności. Po takim opisie ciężko ocenić czy jest kobieciarzem. Kobieciarze grają na kilka frontów albo chociaż próbują, obsypują głupkowato-słodkimi komplementami głównie wygląd kobiety. Są szarmanccy i czarujący, ale pewną sztuczność się jednak wyczuwa. Często też nawiązują do seksu, tak pół żartem-pół serio.

Gość hjiopo
wiecznie flirtujący,żartujący,gada o innych laskach wciąż,lepiej odpuść ja już mam dość mojego kobieciarza,mam wrażenie że mnie zdradza i ja robię to samo,mam go dosyć

Gość przeczuwająca
No ja się strasznie boję tego typu mężczyzn. On dużo opowiada o swoich miłostkach. Mi on się podoba, ale ja byłam już w bardzo długim związku, a on nie mimo, że ma 32 lata...

Gość przeczuwająca
ma ktoś może jeszcze jakies doświadczenia z babiarzami?

Gość kobieciarz charakteryzuje
się tym, że miał w przeszłości sporo kobiet szczególnie niezobowiązująco.

W TVP taki jeden pracuje, w redakcji sportowej, Babiarz straszny. Alle dajcie sobie, kobiety, spokój z tym całym "seksem", polecam spotkania w gronie Rodzinnym. Rodzina Radia Maryja zaprasza!

Gość przeczuwająca
a 12 to sporo jak na 32 latka?

Gość corazón espinadooo
Jeśli przyznał się do 12 to znaczy że nie liczył niezobowiązujących orali, pocałunków i macanek, oraz że ową 12 należy pomnożyć przez 3 albo 4 hahahahha. Żałośni są tacy mężczyźni. Ale jednocześnie baaardzo pociągający, kuszący, najczęściej przystojni. "Mój" też miał 32 lata i też przyznawał się do 12 hahahah.