Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IncognitoXYZlalalalala

PODRÓŻ AUTOSTOPEM-Co o tym myślicie?

Polecane posty

Gość IncognitoXYZlalalalala

Witam wszystkich :) Jestem znudzona otaczającą mnie rzeczywistością ,a raczej ludźmi,którzy są ograniczeni sami przez siebie. Ucieczki szukam w literaturze,necie,byciu sam na sam z przyrodą. Nikt mnie wtedy nie zaraża swoją negatywną energią,nie burzy mojego wewnętrznego spokoju. Np. dzisiaj rano obudził mnie głos Chylińskiej w TVNie (siostra włączyła tv) i to mnie bardzo pozytywnie nastroiło. Nie mam już ochoty na imprezy,jakie preferuje młodzież z mojego środowiska. Nie widzę sensu w poznawaniu kolejnych twarzy ,których potem kilka razy obczaję na fejsie albo i nie,które będą mnie prześladowały swoimi karykaturalnymi minami, zgapionym z gwiazdek showbizu stylem,katowały niezdolnością wypowiedzenia się na jakikolwiek temat prócz: seks,alkohol,feta,imprezki,szkoła,chłopaki,dziewczyny,ogólnie dragi,hip hop,życie chwilą i całe poematy na temat bezsensu ich życia ,które sobie nomen omen sami komplikują. Przeraża mnie też rywalizacja we wszystkim i o wszystko. Czasami zatrważam się ,kiedy przyłapię samą siebie na tym,że nasiąkam nimi. CHCĘ SPOJRZEĆ NA SIEBIE I SWOJE ŻYCIE Z INNEJ PERSPEKTYWY. Dlatego decyduję się na wojaż autostopem po Polsce ,może spontanicznie gdzieś poza granice. Mam już towarzysza. Zależy mi na kontakcie z innymi ludźmi,ludźmi z dalekich i bliskich mi światów. Może pomyślicie,że mam zbyt idealistyczne postrzeganie świata i jestem naiwniarą ,nieokrzesaną gówniarą. OK macie takie prawo :)) Tymczasem proszę Was o wypowiedź na temat tego pomysłu :)) POZDRÓWKI :))

Gość hjiopo
nie ufam ludziom,nie jeżdze autostopem,nigdy nie wiesz czy przystojny chłopak nie okaże się seryjnym mordercą czy gwałcicielem,nie będz naiwna

Gość Dama w sukni 1992
Bardzo dobry pomysł Ja tak często podróżuję, ale niedaleko. Bardzo fajny środek transportu. Wygodny i bezpłatny, zawsze można z kimś porozmawiać, dowiedzieć się czegoś nowego. Zazwyczaj ludzie, którzy się zatrzymują są mili i rozmowni. Sam fakt, że chcą kogoś podwieść bezinteresownie dobrze o nich świadczy :) Trzymam kciuki :)

Gość IncognitoXYZlalalalalala
Dzięki za miłe słowo :) Mam nadzieję ,że plan się powiedzie.

Gość ghfhfghfgh
mój chłopak jezdził autostopem po Europie i nic mu sie nie stało, zazdroszczę,ze ma tyle doswiadczen

Gość kamila 24
Też jeździłam po świecie stopem i jest fajnie, ale Twoja pisanina jest strasznie naiwna i dziecinna, więc nie wiem czy to odpowiedni środek transportu dla Ciebie. Dobrze, że jeździsz z kimś. A tak w ogóle to jest Rainbow - takie hipisowskie spotkania, może byś się tam odnalazła. Trwa to miesiąc co roku, teraz 17 się chyba kończy . Miłej drogi!

Gość Antolęco
Jak szukasz towarzysza to ja jestem chętny :classic_cool: