Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość irminnaa24

zgodziłam sie na taki uklad, ale troche sie boje

Polecane posty

Gość irminnaa24

Postanowiłam "związać się" ze sponsorem. Ja lat 24, pracuję i studiuję. On 38. Ma żonę i dzieci. Jest kimś z polecenia, że tak to nazwę. Spotkania raz w tygodniu na całą noc za 300zł. Boję się tylko, że nie pozwoli mi odejść kiedy będę chciała.

Gość irminnaa24
Dlaczego idiotka? Przecież to obustronny układ, każdy na tym skorzysta.

Gość jfbiuiu
cala noc za 300 to b. tanio, tyle sie bierze za 2 godzinki

Gość pragnąca biegać
przystojny?

Gość hjiopo
zwykła prostytucja,musisz być z siebie dumna

Gość vvvvvvvvvan
Jeszcze głupio się pytasz ... idiotka, która kobieta dobrowolnie staje się zwykłą dziwką za pieniądze, a na dodatek rozwala rodzinę ? Na to to już nawet "kurwa" jest za lekkim słowem...

Gość gluuupi pomysl
warto sie kurwic za 300 zl? cale zycie bedzie cie to przesladowac. a jak kiedys bedziesz miala meza? nigdy mu o tym nie powiesz i bedzie cie to dreczyc. swiat jest maly, ktos sie kiedys moze dowiedziec i juz na zawsze bedziesz miala latke kurwy. bo bedziesz kurwa. i w dodatku tanio sie sprzedajesz. swoja godnosc ktorej nigdy juz nie odzyskasz, za zadna cene.

jestes idiotka bo oddajesz sie za pare jeasow levisa (ten sa koszt)... poza tym szybko pozwoli ci odejsc jak zrobi ci dziecko... ;)

Gość irminnaa24
Nie znam się na cenach...... nie widziałam go, ale on widział mnie i jest zainteresowany.

Gość przeciez to grosze
1000 za noc no ok ale 300? To jak tirówka :/

Gość Tralala la la xxx
Jak już się prostytuować to za porządne pieniądze a nie jakieś 3 stówy. Makabra! Ceń się dziewczyno.

Gość bo w Polsce jest jak w USA
cała noc za 300zł? No błagam, jak już się decydujesz na sponsoring, to ceń siebie i swój czas. Przynajmniej 1200zł.

Gość irminnaa24
to tylko seks, który może być również dla mnie przyjemnością jeśli on okaże się atrakcyjnym facetem. Zmusza mnie do tego życie bo spłacam wysoki kredyt, poza tym potrzebuję bliskości a ciężko trafić mi na dojrzałego faceta.

Gość hjiopo
bliskości....z obcym,podstarzałym, żonatym facetem:/

Gość irminnaa24
I jeszcze jedno- on nie jest z mojego miasta. Będę do niego dojeżdżała. Za 1000zł będę musiała z nim wszystko robić - wychodzić, wyjeżdżać, anal i te inne. Zawyżę do 500zł.

to wpadnij do mnie, pobzykamy sie odrobine a ja dam ci na taksowke... :O z reszta mi nie chodzi o cene ale o sam fakt tego co robisz...

Gość hjkyi]uy
300zł za całą noc ? Tyle bierze mało atrakcyjna dziwka w agencji za dwie godziny.W tej dziedzinie 900zł to naprawdę minimum za całą noc a jeśli masz 24 lata czyli jesteś młoda i atrakcyjna to powinnaś wziąć min 1.200zł bez dwóch zdań.Gość nie dość że się teraz cieszy że będzie ruchał młode ciałko to jeszcze wyrolował Cię na kasę.

Gość irminnaa24
Kiedyś też bym oburzała.

Gość Tralala la la xxx
Co za durne i naiwne babsko Idz sie ruchaj jak tak tego ci brakuje. Napewno okaze sie wysportowanym super przystojnym facetem przed 40. Na pewno bedzie mu zalezalo zeby ci dac troche czulosci.. bedzie tylko- place to wymagam - a ty nastawiasz dupsko. Strasznie glupiutka jestes dziewczyno Trzeba sie cenic i miec glowe na karku do tego interesu.

Gość irminnaa24
on nie wie jeszcze o kosztach, mam się dopiero zastanowić. Mam 1,67 wzrostu, waga 52 kg. To się ceni? Buzia ładna. W każdy bądź razie podobam mu się.

Gość Tralala la la xxx
A jak szukasz bliskosci to kup sobie psa. Prostytucja czy sponsoring nic z bliskoscia nie ma wspolnego. Czysty biznes.

Gość wikaaa02
Nie bądź naiwna i żądaj więcej zdecydowanie za takie spotkanie. Ja od swojego dostaje 750 zł i spotkanie trwa ok 3 godz z kolacją

to tylko zalezy od faceta. Trzeba bylo sobie op oczatku ustalic zasady panujace w Waszym ukladzie. Ado tych co sie czepiaja tej dziewczyny... sami sprawdzcie czy wasza polowka nie zdradza was.. bo srednio 40% malzenstw zdradza sie wzajemnie. I jeszcze jedno jak mozna rozbic komus malzenstwo? tylko i wylacznie za przyzwoleniem tej drugiej osoby.. czyz nie jest tak?

Dziwne, ze bierze Cie na cala noc...watpliwe by facet mial taka kondycje ;]. Ja tam zwykle sie spotykalem na 2-3 godz. i mi wystarczalo ;).

Gość fgjhjkl;
moglabys podac gg?