Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asiula_07

18 tydz ciazy;)

Polecane posty

Gość madziulah
no ja skończyłam 18 tc :)

mam nadzieje ze z czasem bedzie nas tu wiecej i bedziemy mogly sie powymieniac radosciami z bycia w ciazy ;p

madziulah a duzy masz juz brzuszek? bo ja jutro zaczynam 18 a nie mam jeszcze wcale ;/ ale wiem ze z dzidzia wszystko ok bo robilam w czwartek usg;)

Gość madziulah
brzuszek pojawił sie u mnie w 16tc, nawet nie zauważyłam kiedy:) na razie jest trochę wypukły jakbym się dobrze najadła, ale już nie da się go ukryć i widać że jestem w ciąży z czego bardzo się cieszę:) ja usg mam we wtorek - połówkowe- mam nadzieję, że maleństwo nie odwróci się pupą i poznamy wreszcie płeć :) a jak znosisz ciąże? ja rewelacyjnie - I trymestr zero wymiotów tylko niesamowite zmęczenie, brak sił i bardzo dużo spałam. Teraz natomiast uporczywe spanie minęło, mam więcej energii tylko plecki i krzyż pobolewa :)

Gość madziulah
a na kiedy masz termin?

ja mam termin na polowe stycznia, tak jak pisalam jutro mi sie zaczyna piaty miesiac;p mam taka wypukla kulke na dole i narazie to wszystko, waga mi sie nie podnosi dlatego dal mi lekarz skierowanie na tarczyce , we wtorek sie dowiem czy jest ok.. I trymestr nawet znosnie w porownaniu do tego co mi kolezanki opowiadaly nieraz :) czasem wymioty a prawie codziennie mdlosci ale skonczyl sie I trymestr i ustapilo, teraz sie czuje duzo lepiej mam wiecej energii ogolnie , bo wczesniej caly czas bym spala ;) czasami bole glowy ale nie zazywam nic...jakos to trzeba przebolec :) tez mam sie zapisac ale prywatnie na polowkowe ;) bo normalnie chodze na nfz :)