Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamany19770321

Zostałm sam!

Polecane posty

Gość załamany19770321

Właśnie zerwała ze mną dziewczyna która kochałem strasznie.Wykorzystała moje dobre serce,chochałem na nią jak na jajko byłem za dobry,zostawiła mnie dla wcześniejszej miłości,chyba do nigo wróciła.Mieliśmy jechac na tygodniu na urlop wszystko stracone.I jak tu teraz wierzyć ze kobieta Cie kocha?Bo ona niby mnie kochała.Jestem zalamany

Gość mika000
Tak bez powodu cię zostawiła ? nie kłociliście się?

Gość załamany19770321
w zyciu sie nie kuciliśmy nosiłem ja na rekach przez życie,była szcześliwa bo widziałem i tydzien temu powiedziala ze kocha nas obu a dzis zerwala

Gość załamany19770321
a jeszcze zrobiła to tak perfidnie ze ja dzis pracuje i do 20tej jestem w pracy i wyprowadzila sie dziś bo wiedziała ze nic nie zrobie.Nie umiała mi tego wprost powiedzieć tylko po prostu wyprowadziła sie pod moja nieobecnosc.

to nawet lepiej, że pod twoją nieobecność. Wyrzuc ja ze swojego życia. Usun wszystko co było z nią związane. Zmien nr tel. Mijając o ulicy, rzuć chłodne-cześć, i idź dalej nie oglądając się.

Gość ----offfffffa-----
dokładnie .... czasem trzeba zapomnieć po prostu otaczaj sie ludzmi i nie zostawaj sam

Zapimnij o niej. Jeżeli zostawiła jakieś rzeczy to je bezlitośnie spal. Ale jak już się trochę otrząśniesz, bo jak teraz to zrobisz będzie jeszcze gorzej...