Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juzniekochanka

Wielokrotna zdrada faceta a nowy zwiazek

Polecane posty

Gość Juzniekochanka

Sluchajcie, je stem świeżo po rozwodzie, mój kochanek tez sie rozwiodl z żona, planujemy razem zamieszkać, oboje mamy dzieci z poprzednich związków. Ja zdradzilam męża z nim pierwszy raz w życiu, w ogóle pierwszy raz zdradzilam. A mój ówczesny nie tylko ze mną zdradził żonę. Sam powiedział mi o jeszcze jednej kobiecie, przede mną ale ja wiem od znajomych o dwóch kobietach. Kochamy sie bardzo, seks jest niesamowity, z naszymi wspolmalzonkami taki nie byl oboje to przyznalismy, ale nie opuszcza mnie myśl o tym ze ja tez mogę być zdradzona. Fakt ze dla mnie on zostawił żonę stawia mnie w dobrej sytuacji, ale czy natura faceta który zdradza juz zawsze może taka pozostać nawet jeśli sie dogadujemy, seks codziennie itp? Macie jakieś doświadczenia w tej sferze?

Gość ja tezjestem po rozwodzie,
mojfacet tez sie rozwiodl, ale podobno zdradzal tylko ze mna. kocham go i mam nadzieje, ze to juz ostatni zwiazek, a;le glowy nie dam :)

Gość Juzniekochanka
No właśnie a ja wiem ze byłam ja i dwie inne jak był żonaty. Mnie kiedyś o jednej powiedział. Naprawdę sie kochamy. Ale tez naprawdę coraz częściej o tym myśle...

wiesz, tojest tak, ze w sumie niczego nie mozna byc pewnym. a czy ten, ktory jest prawiczkiem, nie zdradzi swojej kobiety? a czy zonaty ktory dotychczas byl wierny, taki pozostanie? facet to facet. i tyle. ja Ci radze zyc pelnia zycia i cieszyc sie szczesciem. przyszlosci i tak nie przewidzisz :)

Gość Juzniekochanka
Myśle ze to dobra rada.. Spróbuje sie do niej przystosować.. W końcu wiele poświęcilismy zeby być razem.. :)

dokladnie. i tego sie trzymaj. ps. dla poprzednich kochanek nie zostawil rodziny, wiec musisz byc dla niego naprawde wazna.

Gość Juzniekochanka
Tez sobie to tak tłumaczę.. ;) dzięki za słowa otuchy :)

Gość chyba nigdynie zrozumiem
czemu takich facetów wybieracie

Gość Juzniekochanka
Bo miłość nie wybiera..

Gość a ja mysle ze
oni za jakis czas beda was zdradzac, tacy sie nie zmieniają, minie chemia zauroczenie to poszukają nowej ofiary