Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania2222222222222222

to duzy bład ortograficzny jak ktoś pisze ,, z tad" zamiast ,, stad"

Polecane posty

bo tak napisałam niechcacy facetowi w smsie na ktorym mi zalezy .. nie wiem czemu . takie zaćmienie umysłu. mam 20 lat

Gość mau
było wysłać drugiego z poprawionym bykiem.

Gość mama Mastera
kazdy blad ortograficzny jest duzy

Gość a jednak sprawa jeszcze
nie wiem czy duży ale jak widzę, że tak ktoś pisze, to mi aż żal takiego człowieka :o

no niby kazdy ,ale sa takie trudne wyrazy ,ze łatwo sie pomylić przy nich ,a sa takie oczywiste ,ze to wstyd napisać je z błedem ..

Gość mama Mastera
no to ten wyraz jest OCZYWISTY

No to może złe pytanie zadałam : czy jakby wasza dziewczyna czy chłopak tak napisał to byscie się jakoś zraziły do niego?

Gość no to już ci pomógł
no dajże spokój, trudne wyrazy po 20 latach nauki ojczystego języka??? To ilu lat ci potrzeba, żeby były łatwe?

Gość yhy...
Daj spokój, kto pisze ztado, ztad, ztadami itp... Nie znam przynajmniej nikogo takiego.

Gość mau
Obawiam się, że jej chodziło o "z tąd" "stąd" :-o

Gość zero nikotyny
daj spokój. ortografia jest ważna, ale nie najważniejsza. nie bądźmy małostkowi. pisze Ci to polonistka :-).

Gość mau
małostkowi? jesteś polonistką? chyba koorwa w marzeniach 🖐️

Gość mama Mastera
zero nikotyny daj spokój. ortografia jest ważna, ale nie najważniejsza. nie bądźmy małostkowi. pisze Ci to polonistka . rozumiem, ze jak uczen ci tak napisze to to akceptujesz :o a potem sie dziwic, ze dziewczyna w wieku 20 lat robi takie bledy, skoro POLONISTKA to akceptuje

Gość zero nikotyny
małostkowy taki, który przywiązuje wagę do rzeczy błahych, a nie widzi tego, co jest naprawdę ważne; też: świadczący o takim usposobieniu . definicja dla mau. jestem magistrem filologii polskiej :-)

Gość zero nikotyny
tutaj nie występuję w roli nauczyciela. nie pochwalam nieznajomości ortografii, ale rozumiem, że są ważniejsze rzeczy.

Gość mau
zero nikotyny - hahaham ubawiłam się, powiadam Ci - hańbisz ojczysty język i śmiesz nazywać się "polonistką"? :)

Gość mama Mastera
to wyobraz sobie, ze ortografia jest wazna, bo swiadczy O NAS

Gość Przemysłaf21
A mi powiedzieli że zrobiłem błąd w nicku i to w dodatku moje imię... I nie wiem gdzie jest ten chaczyk:O

Gość zero nikotyny
a ja głupia myślałam, że o wartości człowieka świadczy jego postępowanie, szacunek do innych ludzi i stworzeń. och, durna ja :-)

Gość mau
Nie jest ważna, bo są sprawy ważniejsze, jak choćby siedzenie cały dzień na kafetele i zbijanie bąków :)

Gość mau
zero nikotyny - wiara w "boga" też jest podobno ważna 🖐️

Gość mama Mastera
skoro dla ciebie ignorancja w stosunku do wlasnego, ojczystego jezyka nie swiadczy o tobie to twoja sprawa skoro nie wystepujesz tu w roli polonisty to po co sie chwalisz zawodem?

Gość zero nikotyny
przecież dziewczynie się raz zdarzyło. ludzie, litości i trochę zrozumienia. o zawodzie napisałam, bo uważam, że jeśli ja nie jestem ortodoksem, to inni nie są tym bardziej. cóż, pomyliłam się ;-) bless :-)

ja bym zauważyła gdyby chłopak tak napisał...najpierw bym się zdziwiła, a potem pomyślała...hmm może słownik w telefonie mu przekręcił pisownię przecież tak bywa lub przez nieuwagę się zagapił i napisał. NO BIG DEAL!!! NIE ZAMARTWIAJ SIĘ GŁUPOTAMI...JAK MU ZALEŻY TO ON PRZYMKNIE NA TO OKO PRZECIEŻ!! :)

Gość mama Mastera
no nastepna, ktora uwaza wlasny jezyk za glupote :o

Przemysłaf no jak to gdzie jest 'chaczyk'? to 'przeciesz' oczywiste 'rze' pisze się pszemysóaf

Gość jol lol
kazdy pisze glupoty i sie wymadrza a nikt nie dal jednoznacznej odpowiedzi,,,prosze pani nikotyna,niech pani napisze jak poprawnie p[owinno byc...bo jak nie to do miotkas pojde z tym

Gość zeno
Mama mastera nie spinaj sie bo ci zylka peknie nikt nie jest idealny i sama zapewne robisz bledy zaloze sie o to wiec nie masz sie co tak tutaj produkowac popieram tutaj wypowiedzenie ze wazniejsze sa inne wartosci niz jeden smieszny blad bo bycie sku.... i pisanie bez bledow wcale nie robi z ze sku.... dobrego czlowieka

Gość gość
To też zależy czy było zdenerwowanie, a w zależności od tego niejednokrotnie rady nie da się nawet w takim przypadku, że jest się najlepszym Polonistą. Pozdrawiam