Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kootarfield

zapalenie pecherza?

Polecane posty

Gość kootarfield

witam was dziewczyny, mam powazny problem i mam nadzieje ze mi pomozecie. obecnie przebywam za granica wiec nie mam mozliwosci pojscia do swojego lekarza. pare tygodni temu bylam w polsce i robilam badania moczu okazalo sie ze wyszly negatywnie a lekarka podejrzewala zapalenie pecherza. niestety nie moglam juz nic z tym zrobic bo juz mnie w polsce nie bylo a wyniki odebrala siostra. tak wiec do tej pory nie wiem co mi tak naprawde jest. ostatnio czesto musialam biegac do lazienki i czasami czulam pieczenie podczas oddawania moczu. wiec mozliwe ze jest to zapalenie pecherza ale martwi mnie tez inna sprawa, ze podczas stosunku i jakis czas po nim boli mnie dol brzucha. czy moze byc to spowodowane zapaleniem pecherza? czy moze to cos innego? dostalam na to jakies saszetki w aptece ale jak widac nie pomoglo.. sama nie wiem juz co mam robic, doradzcie mi cos prosze, do polski wracam dopiero za miesiac..czy miala ktoras z was cos takiego jak ja? prosze o rade

Gość mumineeek
najlepszy jest furagin, na recepte. teraz wiem ze jest cos podobnego bez recepty. jak sie kochasz to najlepiej podmyj sie po, bo zarazki moga sie dostac do cewki moczowej i zapalenie gotowe

Gość mumineeek
urofuraginum to bez recepty

Gość kootgarfield
dzieki za odpowiedz, ale w anglii chyba tego nigdzie nie dostane..a wracam dopiero za jakis miesiac. no wlasnie zawsze sie podmywam zaraz po bo mnie piecze. a podmywanie sie rumiankiem pomaga? boje sie ze to moze byc cos gorszego niz zapalenie pecherza, cos z drogami rodnymi, ale mam nadzieje ze nie bedzie tak zle.. do lekarza dopiero bede mogla pojsc jak wroce.

Gość mumineeek
nie zaszkodzi jak sie bedziesz podmywac rumiankiem, ale nie wiem czy pomoze. mi zawsze pomagal tylko furagin. a mialam czesto zapalenie pecherza i bardzo bolesne, ale nie pamietam zeby bolalo po stosunku. brzuch bolal caly czas na dole i caly czas mialam parcie na sikanie, a jak sikalam to strasznie bolala na poczatki pieklo a pozniej bolalo az sie rozchodzil ten bol do nerek, takczulam.

Gość mumineeek
moze poszukaj na necie cos podobnego do furaginu co mozna w anglii dostac. a dlaczego nie mozesz tam isc do lekarza?

Gość kootgarfield
bo nie mam wyrobionej karty z numerem ubezpieczenia ale dzis sie dowiedzialam ze jesli pracuje to to wystarczy zeby sie dostac do lekarza. moja mama leci pojutrze do Polski wiec kupi mi ta furagine:) jesli to nie pomoze to pojde tu do lekarza. dzis w pracy nie moglam wytrzymac bo bolal mnie brzuch i nerki, a co najlepsze ze brzuch tylko z jednej strony tym razem. slyszalam ze sok z zurawiny pomaga wiec tego tez sprobuje. aha a mam jeszcze pytanie, nie wiesz czy ta furagina lub sok zurawinowy wplywaja na dzialanie tabletek anty?