Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kootgarfield

zapalenie pecherza?

Polecane posty

Gość kootgarfield

witam was dziewczyny, mam powazny problem i mam nadzieje ze mi pomozecie. obecnie przebywam za granica wiec nie mam mozliwosci pojscia do swojego lekarza. pare tygodni temu bylam w polsce i robilam badania moczu okazalo sie ze wyszly negatywnie a lekarka podejrzewala zapalenie pecherza. niestety nie moglam juz nic z tym zrobic bo juz mnie w polsce nie bylo a wyniki odebrala siostra. tak wiec do tej pory nie wiem co mi tak naprawde jest. ostatnio czesto musialam biegac do lazienki i czasami czulam pieczenie podczas oddawania moczu. wiec mozliwe ze jest to zapalenie pecherza ale martwi mnie tez inna sprawa, ze podczas stosunku i jakis czas po nim boli mnie dol brzucha. czy moze byc to spowodowane zapaleniem pecherza? czy moze to cos innego? dostalam na to jakies saszetki w aptece ale jak widac nie pomoglo.. sama nie wiem juz co mam robic, doradzcie mi cos prosze, do polski wracam dopiero za miesiac..czy miala ktoras z was cos takiego jak ja? prosze o rade

Gość Lucyna77
Jedz suszoną żurawinę , pij sok oraz herbatki z żurawiny i ogólnie pij dużo wody. Ja przy zapaleniu pęcherza tak robiłam zażywałam jeszcze żuravit i provag doustnyu probiotyk z bakteriami kwasu mlekowego, który chroni układ moczowo-płciowy i pokarmowy. Skoro jesteś za granicą to może niech siostra Ci kupi leki w Polsce i wyśle! Mi taki zestaw pomógł!

Gość hjsd
na czas zapalenia wstrzymajh sie od seksu to przenosi sie drogą płciawą :O Pij nduze ilosci herbaty z cytryną łykacj witamine c i próbuj Urogranem ziołowym preparatem jak nie pomoze to tylko lekarz p[omoże

Gość kootgarfield
dzieki za odpowiedz bede probowac wszystkiego, moja mama leci pojutrze do polski wiec przywiezie mi jakies leki. zastanawiaja mnie jeszcze 2 rzeczy, czy leki takie jak urosept itp i herbata z zurawiny wplywaja na dzialanie tabletek anty? i czy moglam to zapalenie czy cholera wie co to jest zlapac od chlopaka??

Gość kootgarfield
dodam jeszcze, ze on nie ma zadnych objawow, a mnie one sie uaktywniaja przewaznie po stosunku...

Gość cfgyhvjbk
a w jakim kraju przebywasz? jak w uk to moge cos poradzic, mialam ten sam problem

Gość kootgarfield
no wlasnie w uk jestem:) mam juz tego powyzej uszu, latam co chwile do lazienki , boli mnie brzuch z prawej strony i nerki, pilam jakies saszetki do rozpuszczania w wodzie angielskie co mi poleciala farmaceutka, ale nic nie dalo a na leki z polski musze poczekac..