Lilka96 0 Napisano Sierpień 12, 2012 Witam :) Chciałabym rozpocząć współżycie z moim chłopakiem (jesteśmy razem już ponad 3 lata), a słyszałam, że ginekolog może przepisać odpowiednie tabletki antykoncepcyjne. W związku z tym mam do Was kilka pytań. Nigdy nie byłam u ginekologa, więc jak wygląda wizyta? Czy mogę iść sama (wiem, że to dziwne, ale zwyczajnie nie mam dobrych kontaktów z mamą)? Czy za wizytę się płaci? Z góry dziękuję za pomoc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziewczynka_Z_Zapałkami 0 Napisano Sierpień 12, 2012 Po 1- czy 96 to rok urodzenia? Po 2- Jeżeli tak, to zdaje się, że musisz byc z mamą, albo przynajmniej musi ona zezwolić na branie tabletek Po 3- jeżeli 96 to rok urodzenia nie powinnaś łykać tabletek (o ile nie ma ku temu powodów medycznych), bo układ hormonalny nadal sie ksztaltuje (do 21 roku życia około). Jeżeli jednak chcesz konieeecznie brać tabsy to jw. zgoda mamusi jest konieczna ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziewczynka_Z_Zapałkami 0 Napisano Sierpień 12, 2012 Aha, zapomnialam o jeszcze jednym Jeżeli pojdziesz do przychodni publicznej, na NFZ to nic nie płacisz, ale na wizyte czekasz nawet miesiąc Jeżeli pojdziesz prywatnie płacisz za wizytę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lilka96 0 Napisano Sierpień 12, 2012 Mam zgodę mamy, tylko że nie chcę iść z nią ;) Dziękuję za informacje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dziewczynka_Z_Zapalkami Napisano Sierpień 12, 2012 Prosze bardzo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach