Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asiula_07

stycznioweczki!!!! 2013 :) Zapraszam:)

Polecane posty

ja 16 tydzień, troszkę mi brzuszek wydęło, teraz czekam na wizytę, którą będę miała pod koniec miesiąca i liczę, że poznam płeć dziecka

ja niestety nie znam jeszcze plci..nie bylo widac na usg niestety.. a co do brzuszka to nie mam jeszcze tylko na dole taka kulke duza i tyle:( co mnie martwi troche, ale wymiarowo wiem ze z dzidzia ok :)

wiele dziewczyn nie ma brzuszka do 6 miesiąca, po mnie w sumie też jakoś specjalnie nie widać, nic nie przytyłam, a czytałam tu, że niektóre mają już po 5-7 kg na + i są na podobnym etapie do nas

ja mialam wage wyjsciowa 65 i schudlam do 59 ... teraz mam kilo wiecej juz pod poltora miesiaca i tak mi sie trzyma nie wiem dlaczego,gin mi dal badanie na tarczyce i we wtorek sie okaze czy ok mam nadzieje ze tak:)

ja miałam nudności ale tylko dwa tygodnie, nie wymiotowałam, byłam po prostu beż życia też ważę teraz 58-59 i taką samą miałam wagę wyjściową

ja mam nadzieje ze niedlugo bede sie mogla pochwalic ladnym brzuszkiem :) ale czuje juz pierwsze ruchy, tzn same takie pukniecia na dole brzucha :)

mi się wczoraj wieczorem wydawało, że coś takiego poczułam, ale nie jestem pewna czy to na pewno to nigdy wcześniej tak nie czułam

mi pierwszy raz tak "puknelo" tydzien temu ale myslalam ze to napewno nie to, pozniej siedzialam z rekami opartymi na kolanach i znow dalo o sobie znac pewnie zla pozycja byla i mu/jej nie pasowalo..:)i teraz tak czuje co jakis czas :)

Gość madziulah
witajcie:) a ja jutro usg połówkowe :) mam nadzieję, że dowiem się już jaka płeć :) dziś wreszcie spokojna noc bo ostatnio coś mi się źle spało ale dziś spałam z moją mega poduchą w kształcie rogala i nic rano nie bolało:)

tez mam taka poduszke ale jeszcze z nia nie spie, poki co dobrze mi sie spi bo nie mam brzuszka jeszcze :)

Cześć dziewczyny. Nie wiem jak Was, ale mnie strasznie przerażają rozstępy. Znacie jeszcze jakieś metody prócz kremów, peelingów? Co jeszcze można robić aby skóra była w jak najlepszym stanie? Nie biorę też pod uwagę specjalnych masażów. Chodzi mi o jakieś metody domowe.

ja narazie smaruje kremem z ziaji ale jeszcze nic nie mam na szczescie ;p ja slyszalam ze trzeba skore masowac czesto tam gdzie moga sie nam te rozstepy zrobic

taki masaż funduje sobie przy okazji peelingu, ale myślałam może o jakiejś maseczce??? :P może przesadzam i wymyślam, ale szukam i szukam w necie i nic takiego nie widzę najchętniej to poszłabym pobiegać, ale wiem, że nie można ;)

ogolnie to jakich kosmetykow uzywasz na rozstepy?? i na pilingi jakie bo ja jeszcze tego nie praktykuje a juz by zaczac o tym myslec :P

ja tez mam ten piling gruboziarnisty antycelulitowy z lirene ale uzywalam go przed ciaza , slyszalam ze w ciazy nie mozna tego uzywac ,wogole kosmetykow antycel..

ja go używam nie mam zamiaru odstawiać nie ma w sobie kofeiny, a to głównie o nią chodzi w tych kosmetykach

a tak ogolnie w ktorym tygodniu jestes?? ja 18. dzis mnie strasznie bola łydki nie wiem dlaczego :/

ja 17 tydzień, za 2 tyg idę na USG :D ponoć często ma się skurcze w ciąży wypłukuje się potas i magnez, może dlatego Cie bolą?

pięknie 17 tydzień a ja mam jakieś dziwne wymioty na początku nie miałam i teraz mnie dopadło??? chyba mam jakiś opóźniony zapłon

to chyba normalne tez tak czasem mialam ..kilka tygodni wstecz wieczorami mi sie robilo niedobrze i nie moglam patrzec na jedzenie a jak jakis zapach mi nie spasowal to kibelek niestety i wymioty

ja pracowalam ale odkad sie dowiedzialam ze jestem w ciazy poprosilam mojego gina o zwolnienie L4 ,poniewaz staralismy sie o to dziecko bardzo i balam sie zeby cos sie nie stalo, a ze pracowalam w Delikatesach Centrum to rozne rzeczy przychodzilo mi nosic :)