Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piratka 81

wierzycie w ociotowanie??

Polecane posty

Gość łajka3000
sprzedam świeżo wyciągnięty tampon mini. okazja tylko 15 zł z odbiorem osobistym. jeszcze ciepły :classic_cool:

Gość ociotować????????? :D
historia jest niewazna :classic_cool: ludzie przeważnie mają nawalone pod garem a szukają jakiś dziwacznych usprawiedliwień. :classic_cool: choćby te prawiczki co są przystojne, wartościowe a jakoś żadna ich nie chce... a to, że po 30 mieszkają z matką, skończyli LO bez matury i nigdy nawet nie zamiatali sńiegu za pieniądze to wcale, według nich, nie ma nic do rzeczy :P Ale dobre samopoczucie to mają :classic_cool:

Gość pewna____osobistość
Ja się z tym nie spotkałam, ale słyszałam o tym od koleżanki, ktora sądzi, że ociotowano jej ciotkę. od tego momentu wszystko jej się zaczęło psuć . problemy finansowe, zdrowotne.. dla mnie to straszne ;/

Gość Ojciec Szatanekkkk
pewnie grała w diabolo albo pokemony kieszonkowe potory lub czytała harego potera.

Gość mediana 11
ociotować????????? :D historia jest niewazna ludzie przeważnie mają nawalone pod garem a szukają jakiś dziwacznych usprawiedliwień. choćby te prawiczki co są przystojne, wartościowe a jakoś żadna ich nie chce... a to, że po 30 mieszkają z matką, skończyli LO bez matury i nigdy nawet nie zamiatali sńiegu za pieniądze to wcale, według nich, nie ma nic do rzeczy Ale dobre samopoczucie to mają tu nie chodzi tylko o zwiazki czy prawiczków. Tu chodzi o zycie ludzi ktorym sie nie powodzi w ogole w roznych sferach. Np. szukaja prace z bardzo dobrym wyksztalceniem ale jak na zlosci wszyscy dostaja super robote tylko nie oni, co chwile pojawiaja sie u nich nowe choroby, ni stad ni z owad jak przeciez jeszcze niedawno bylo okazami zdrowia, nie powodzi im sie, wszystko układa się nie tak jak powinno. Ja wiem ze sa takie osoby ktore maja na sobie zly urok i wtedy nie jedna rzecz im sie nie uklada w zyciu tylko wszystko idzie nie tak jak powinno. Nie odnos i nie kojarz tego tylko z prawiczkami dziewczyno! Sa na swiecie o wiele wiele wazniejsze sprawy niz gowna ktorymi widze sie interesujesz!

Gość Lord Arkadiusz2
A jeśli ktoś jest ciotą to można go jeszcze dodatkowo ociotować?

Gość mediana 11
chciałabym nadmienić iż najważniejszą sprawę jest kwestia Potffora Pralkowego który pożera pojedyncze skarpetki w czasie cyklu piorącego!!!

Gość ja się nie śmieje z tego
wiele osób doswiadcza klątw i uroków , a w 21 wieku korzystanie z tego się nasiliło "bo po co ma ktoś mieć lepiej niż my?...."nic innego tylko rzucanie uroków na zlecenie przez zawistnych ludzi

Gość a da sie odpędzić urok
ja się z tego nie śmieję , chociaż jak przeczytałam tytuł mało z krzesła nie spadłam ;) ale z tego co sie dowiedziałam to rzucanie uroków i klątw i nie jest mi juz tak wesoło

Gość tego ten,sóhajcie...
ta tema jest zarąbista :D Oplułam się ze smiechu,czytając wszystkie wpisy :) Jeśli prowo to udane (pierwsze takie on this plejs że tak powiem ;) ) a jeśli serio to ...yyy...nie wiem co rzec.:) Ale pomimo wszystko co śmieszne, są i rzeczy nieśmieszne. Na przyklad to że faktycznie oprócz DDD (bo racja to całkiem dobrze objaśnione,że kto pochodzi z dysfunkcji powiela dziwne schematy i ma pod gorkę ogółem) istnieją jeszcze inne historie-mianowicie istnieje taka opcja że komuś się życie rypie z przyczyn zewnętrznych. Teraz furorę robi chodzenie do wróżek.Pojdzie taka osóbka, nie wiedząc w jakie bagienko się wpycha, i potem "nagle" zaczyna być zle.Potem jeszcze zlej, i jeszcze i jeszcze.Ale ta osoba nie skojarzy tego z tym że kiedyśtam była u wróżbitki czy wywoływala duchy czy coś jeszcze z tych klimatów. A truth jest taka że demony istnieją na tym światku, i jeśli im otworzymy niechcąco drzwi to one wejdą.Ciotki to tu akurat nic nie winne pewnie ;) Ale jeśli ktoś ma takie problemy to nie zaszkodzi przejrzeć swego zycia pod katem dziwnych praktyk, fehsui-sreng szui, bioenergoterapia, machanie wahadełkiem, taroty-grzmoty i inne ''cudactwa";) A tak naprawdę, i całkiem serio to wystarczy wierzyć w Boga,żyć w lascie uświęcającej i żadne czarymary nie grożą.:)

Gość termin ociotowanie
zwala z nóg :D ale do rzeczy, jak chodzi o czarną magię to lepiej sobie z niej nie kpić , nie używać zaklęć nieodpowiedzialnie, to nie jest zabawa

Gość Okultyzm jest grozny
No pewnie że to nie jest zabawa.Już pomijam że to jest grzech (to info dla wierzących) ale zaszkodzic może to każdemu, niewierzącemu nawet tym bardziej, bo demo ma w nosie czy kto wierzy czy nie,po prostu zrobi swoje.

Gość jtdma
Ciotami nie są ci którzy żyją tylko dla siebie bez przyjaciół znajomych i partnera, ale właśnie ci którzy na siłe udają że się zakochali i mają partnera tylko dlatego aby ich znajomi nie wyśmiali na zasadzie muszę mieć chłopaka bo wszystkie mają będe dziwadłem!

Gość do jtdma
przeczytaj o czym jest temat i pierwszy post autorki a potem się wypowiadaj

Ile MAgi dzisiaaj:D najllepiej miec cos jak amulet w sobietaka sile albo jakby to nazwac anioła stróża ewentualnie cos jak lustro ktos w ciebie ale do niego wroci ,karma tak !

wyobraz sobie ze ktos chce narzucic na ciebie swoja wole na jednych to dziala na innych nie tak samo z zakleciami jest zalezy jak silna jest twoja moc ...aaUUUUUUUUU ! :D

Gość kamila ociotowało coś
cos strasznie głupiego ,że spowodowało ,że zrobił się jeszcze głupszy niż sie urodził

Gość ociotowałłooooo
Zgadzam się z powyższym.Sytuacja Kamila jest dramatyczna. W związku z tym uważam że musimy mu jakoś pomóc.Może by zrobić ściepę i kupić mu..cymbałki? :D

KUPCIE MI TROCHE KLEJU, TO SIE POSKŁADAM JAKOŚ SAM A ZA CYMBAŁKI TEZ DZIEKUJE :d;d TRATATATA ABRAKADABRA WZYWAM WSZYSTKICH JEDI DO WALKI:d

Gość ja nie wiem jak odwrócić
kamila najwyraźniej ktoś ociotował :P ale nie potzrebnie bo jest już strasznie głupi .ktoś nie miał serca i dodatkowo go skrzywdził

Gość niestety tak ja to znam
wierzę

Gość Silene
Spróbuj wykapać sie w ostrożeniu albo odwrócić urok jajkiem. Warto też całe mieszkanie okadzić szałwią białą zdaje się. Aha i koniecznie ochroń dom lub mieszkanie, zeby jak ktoś do Ciebie przyjdzie w odwiedziny nie narobił Ci miszmaszu. Ja w ogrodzie poustawiałam sobie kamienie, chronią i dom i ogród.

Gość mi by się też to przydało
mieszkam na mieszkaniu w bloku i wynajmuję z niezbyt fajnym towarzystwem , powiem tak wolałabym ich przepędzić niż się samej wyprowadzać :( bo dlaczego mam być to ja jeśli ktos nie potrafi się dostosować

Gość egzorcysta nie zawsze
niekoniecznie :( egzorcyzmy nie działają do końca na czarną magię , czyli klątwy