Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piratka 81

wierzycie w ociotowanie??

Polecane posty

Gość mi by się też to przydało
diabeł nie śpi masz rację , lepiej gówna nie ruszać.....

Gość chyba mam podobnie
może nawet gorzej, bo chyba jakaś klątwa prędzej :( ociotowanie to raczej jak rzucenie złego czaru lub uroku

Gość nie wykluczone jednak
kto się babra czarną magią odpłaci siedmiokrotnie, cóż nie chciałabym być w skórze osoby rzucającej uroki i klątwy a tym bardziej na czas zapłaty tego co uczyniła komuś

Gość ja mam czasem odczucia
Mam dziwne odczucia odnośnie mojego życia, jakby ktoś faktycznie używał czarnej magii przeciwko mnie czy rzucał klątwy , zbyt wielkie pasmo nieszczęść mnie spotkało od pewnego czasu, jeśli jest tak faktycznie ,że to komuś wróci kilkukrotnie to ciekawa jestem czy ta osoba o tym wie ,że jeśli dopadnie ją coś(podejrzewam 2 może 3 osoby m.in byłego rozstaliśmy się delikatnie mówiąc skonfliktowani) czy zda sobie sprawę ,że to dlatego ,że przyjdzie czas zapłaty za wyrządzoną szkodę. Jest takie powiedzenie P.Bóg nierychliwy ale sprawiedliwy... i mam nadzieję ,że tak jest.

Gość gość
wszystko mi się w życiu sypie i jestem skłonna nawet w najgorsze uroki uwierzyć:( mam tylko nadzieję ,że gdzieś tam jest sprawiedliwość:(

Gość gość
wszystko mi się w życiu sypie i jestem skłonna nawet w najgorsze uroki uwierzyć:( mam tylko nadzieję ,że gdzieś tam jest sprawiedliwość:(

Gość gość
ten chory kraj ktos ociotował :( pewnie ruskie szeptuchy