Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość endo kidka

Jak poznać obcokrajowca?

Polecane posty

Gość endo kidka

Macie jakieś sposoby, pomysły, znacie fajne historie Polki i...... :-) Od razu napiszę, że tylko europejczycy i ameryka północna wchodzi w grę :-)

Gość jedyny sposob
to wyjechać do danego kraju i obcowac tylko i wylacznie z tubylcami (zadnych POLONII)

Gość huihiuhu
kolejna szara myszeczka marzaca o wyjsciu za obcokrajowca, ktory wyrwie ja z polszy:D

Gość 200000000gb
Moja sis poznała amerykanina (iały) przez internet i tak właśnie wyjechała do lepszego świata :-D

Gość 200000000gb
Miało być że mój szwagier to biały człek, żeby nie było :-)

Gość endo kidka
aaa i ważne żeby nie przeszkadzało mu że jestem w ciąży

Gość endo kidka
Tak, wiem, że w miastach typu Kraków, Wroclaw, Warszawa jest dużo "obcych" . Ja też mieszkam w wielkim mieście ale niestety nie tak sławnym i ciekawym dla obcych. A Australia to za daleko ale czemu nie ;-)

Gość Pola calkiem gola
Tylko net i jeszcze raz net ;-) Wystarczy wklepac biuro matrymolialne danego panstwa, zalogowac sie i czekac. Masz zagwarantowane, ze ofert bedzie sporo. Obcokrajowcy szukaja i beda szukac polek na staly zwiazek :-)

Gość Pola calkiem gola
Mam 3 znajome ktore tak wlasnie wyjechaly i zeby sie ludzicka nie czepiali to dodam, ze sluby odbywaly sie w Polandzie :-) 1 - Australia 2 - Canada 3 - Niemcy Ja mam chlopaka z Wloch i juz we wrzesniu bierzemy slub, oczywiscie w PL :-D

We Wrocławiu nie ma za wielu obcokrajowców. W Krakowie natomiast spotkasz ich na każdym rogu, na każdej imprezie... Australijczycy niestety w większości nie są zbyt urodziwi i ''cieszą się'' złą sławą jako faceci na dłużej... :( I nie są brunetami :( A tak chciałam tam wyjechać... Muszę zabrać ze sobą Polaka :classic_cool: Ot co :classic_cool:

Gość endo kidka
Szkoda, że nie mieszkam w Krakowie :-(

Gość endo kidka
Jak ktoś wyżej napisał, a mianowicie - będąc za granicą trzeba unikać rodaków jak ognia. Znam to z autopsjii, niestety :-(. Miałam taką szanse i właśnie przez polaczka musiałam wrócić do kraju :-(