Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotny w siecim

Czy jeszcze jakies osoby ktore...

Polecane posty

Gość Samotny w siecim

Ktore sa teraz samotne?

Gość Samotny w siecim
:) witam

Gość Samotny w siecim
Hej :)

Gość Samotny w siecim
No to gratuluje :) mi trudno wytrzymac od kilku lat :)

Gość Samotny w siecim
Ja o 23 na niczym innym nie umiem sie skoncentrowac :)

Gość Samotny w siecim
W sumie racja :)

chociaż jak często patrze na koleżanki, które są cholernie szczęśliwe w swoich związkach to mi się robi smutno i aż by się być z kimś... niby nie tragedia ale czegoś brakuje

Gość Samotny w siecim
Mam podobnie, moj znajomy z klasy teraz bierze ślub na dniach w zasadzie i ciesze sie dla niego ale jak pomysle o sobie to :o z reszta codziennosc nie sprzyja singlowi w dzisiejszych czasach...

mnie to najbardziej dobija, że żaden nigdy nie patrzył na mnie jako dziewczynę do stałego związku tylko taką na chwilę :( mimo że nie zachowuję się jak jakaś kurwa, właśnie nie lecę na pierwszego lepszego, uwielbiam się zadawać z inteligentnymi i zabawnymi osobami, takimi po prostu którzy są sobą, a teraz takich typów zajebiście brakuje ;)

Gość Samotny w siecim
Dokladnie to samo przezylem dziewczyny chcialy miec ze mna przygodę, co zabawne glownie te zajęte. I podobnie jak ty wolę przebywac w inteligentnym towarzystwie, z perspektywami, zainteresowaniami. Ciezko jest teraz znaleźć kogos z klasą.

takie osoby występują bardzo sporadycznie, dlatego uciekam z mojego zadupia i planuję w przyszłym roku wyjazd do monachium ;)

Gość Samotny w siecim
Łaaaaa :) zazdroszcze :) aczkolwiek plany mam podobne jezeli mowimy o opuszczeniu PL

powiem ci, że ja to mogę zrobić w każdej w chwili, ponieważ mój tato tam mieszka i stale pracuje :) bywam tam dosyć często, odwiedzam go. świetnie zna niemiecki i właśnie zapisałam się na korepetycje z niemieckiego i zaczynam od jutra :) uwielbiam panującą tam atmosferę, niemcy są bardzo mili i uprzejmi dla mnie. zero rasizmu, mój tato kiedy zaczynał pracę musiał nawet podpisywać jakieś papiery że nie będzie używał nawet żadnych zwrotów rasistowskich itp., dlatego ostatnio często go odwiedzam :) także mieszkanko jak coś to załatwione :D

Gość Samotny w siecim
:) bylem w niemczech i to prawda, niemcy sa bardzo mili i otwarci do ludzi. Operuja w ogole innymi kategoriami, moi znajomi - niemcy maja zupelnie inne podejscie do zycia co mi się bardzo podoba.

Gość marykoszmary
a ja chyba zostane zaraz porzucona

dołujące jest to że o wiele lepiej dogaduję się z ludźmi których ledwo znam, np. z niemcami :O dziwne, ale mam z tego powodu kompleksy... tak jakbym nie potrafiła się na powaznie zaprzyjaźnić...

Gość Samotny w siecim
Ja nie mam tego problemu ;) bo malo ludzi znam wiec nie wiem jak to jest. Dlaczego zostaniesz zaraz porzucona?

ja już zaczynałam czasami szaleć na punkcie dlaczego tak nikt nie zwraca na poważnie na mnie uwagi :P cały czas jestem na diecie, mimo że nie jestem gruba... chcę wreszcie poczuć się atrakcyjna :(

Gość Samotny w siecim
Spoko zachowuje sie podobnie do Ciebie mimo ze nie mam otylosci :P

ja nie mam otyłości. ważę ok. 55 kg przy wzroście 166 cm ale nadal się odchudzam, bo chcę zrzucić jeszcze 10 kg :D